Antena Meniu Search
x

Video Interlopul Fane Căpățână, luat pe sus de mascați. I-a făcut schema "Maradona" unui muncitor din Sri Lanka

Celebrul interlop Fane Căpăţână a fost săltat de mascaţi, după ce s-a dat drept poliţist şi a percheziţionat un muncitor din Sri Lanka luându-i 2500 de lei. Metoda de înşelăciune, cunoscută sub numele de "Maradona" l-ar putea trimite acum, înapoi după gratii pe interlop. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 14.12.2022, 13:42

Vezi și

Metoda ewste des folosită de interlop. În ultimii ani, polițiștii l-au prins de cel puțin trei ori folosind această metodă pentru a obține diferite sume de bani. În anul 2009, bărbatul a oprit în trafic o familie de cetățeni bulgari pe autostrada București - Pitești, s-a dat drept polițist de la antidrog arătându-le o legitimație falsă și i-a lăsat pe străini fără 1500 de euro.

Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor și a fost arestat pentru 30 de zile

A ajuns la acea vreme în spatele gratiilor, dar a fost eliberat condiționat în anul 2013. Un an mai târziu, același Fane Căpăţână a folosit aceeași metodă pentru a îi lăsa pe mai mulți oameni fără diferite sume de bani, de asemenea, dându-se drept polițist. 

Și de această dată a folosit aceeași metodă, doar că ziua de 13 decembrie a fost una cu ghinion pentru el. A ales, de această dată, un cetățean străin, un muncitor din Sri Lanka și l-a lăsat fără 2.500 de lei. Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor și a fost arestat pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Interlopul Fane Căpățână, luat pe sus de mascați. I-a făcut schema "Maradona" unui muncitor din Sri Lanka