Antena Meniu Search
x

Update Interlopul Gabi "Șef" a murit după ce a fost înjunghiat în gât, în plină stradă, la Galați. Ucigașul a fost prins

Conflict sângeros între interlopi, la Galaţi. Un bărbat a fost înjunghiat în gât şi abdomen, în plină stradă, aseară. Se pare că la mijloc ar fi fost o reglare de conturi. Martorii le-au spus criminaliştilor că atacatorul era îmbrăcat în roșu și negru și ar fi fugit de la locul faptei cu un bolid. Este căutat şi acum. În urma loviturilor primite, victima a murit la spital. Atenţie, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 11.06.2021, 09:24

Vezi și

Update 9:20: Atacatorul a fost identificat și reținut. Acesta se cunoștea cu victima și ar fi acționat din răzbunare.

Știre inițială:

Atacul s-a produs în jurul orei 20.00, când afară era încă lumină şi zona era plină de locatari şi copii. Surse judiciare spun că victima a fost așteptată în faţa blocului și a fost înjunghiată în gât şi abdomen. Loviturile au fost foarte rapide, după care atacatorul s-a făcut nevăzut. Speriaţi, vecinii au sunat la 112 şi, imediat, zona s-a umplut de poliţişti şi ambulanţe. După ce a primit primul ajutor, victima a fost transportată la spital în stare foarte gravă. 

Dr. Violeta Sapira, Spitalul de Urgență Galați: Multiple plăgi prin înjunghiere. A prezentat stop cardio-respirator, resuscitat.

Cu tot efortul medicilor, victima a decedat. Vecinii săi trăiesc acum în spaimă.

Reporter: Nu vă este teamă pentru copii? Că sunt foarte mulţi copii care se joacă aici.

Localnic: Da, ne este teamă.

Cine este Gabi "Șef", interlopul înjunghiat la Galați

Mai ales că în cartier se ştie povestea victimei. Se pare că bărbatul înjunghiat ar fi fost membru al Clanului Ogeaca. I se spune Gabi "Șef" și a devenit faimos în anii 2000, după o răfuială pe care ar fi avut-o cu Marian Ivan, la vremea respectivă capul lumii interlope din Galați. Câţiva ani mai târziu, în 2008, Marian Ivan avea să fie ucis de un alt rival. Gabi Şef a făcut închisoare pentru proxenetism şi cămătărie. A fost eliberat în urmă cu doi ani.

Bărbatul avea trei copii şi era mai mult plecat prin Olanda, de unde aducea maşini. Potrivit unor surse, cel care l-a înjunghiat ar fi făcut parte din anturajul lui, iar conflictul ar fi plecat de la o neînţelegere privind împărţirea câştigului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Interlopul Gabi "Șef" a murit după ce a fost înjunghiat în gât, în plină stradă, la Galați. Ucigașul a fost prins