Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Interlopul Alexandru Huţuleac a fost adus la instanţă: 'Mă rog non-stop pentru poliţist' (Video)

Interlopul din Rădăuţi care a tăiat cu sabia un poliţist din Suceava a declarat la instanţă că se roagă non-stop pentru victima sa.

de Redactia Observator

la 06.12.2017 , 15:54

Interlopul Alexandru Huţuleac a spus la instanta ca se roaga non-stop pentru starea polistului ranit - Observator

Interlopul din Rădăuţi care a tăiat cu sabia un poliţist din Suceava a declarat la instanţă că se roagă non-stop pentru victima sa.

Alexandru Huţuleac a fost adus, în această după-amiază, la Tribunalul Suceava pentru a fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de ultraj la poliţist sub forma tentativei de omor.

Articolul continuă după reclamă

După ce a coborât din autospeciala Poliţiei, Huţuleac a declarat că se roagă non-stop pentru victima sa.

Pe acelaşi subiect

"Regret incidentul şi mă rog non-stop ca domnul poliţist să fie bine. Regret amarnic", a precizat interlopul din Rădăuţi.

Interlopul care a tăiat un poliţist nu regretă fapta, ci doar incidentul

Avocatul lui Alexandru Huţuleac, Tudor Sălăjanu, a declarat în faţa Tribunalului Suceava, că tânărul care îl reprezintă în instanţă nu regretă fapta comisă, ci doar incidentul.

"Clientul meu îl regretă din tot sufletul. (V-a spus că îşi regretă fapta?) Ne rugăm... Nu, nu îşi regretă fapta. Regretă incidentul. Singurul lucru pe care putem să-l facem, atât el cât şi familia, este să ne rugăm pentru starea de sănătate a agentului şef lovit cu sabia", a spus avocatul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Interlopul Alexandru Huţuleac a fost adus la instanţă: 'Mă rog non-stop pentru poliţist' (Video)