Antena Meniu Search
x

Întreaga planetă e cu ochii pe BRAZILIA! Campionatul Mondial de Fotbal a început!

Explozie de culoare la Sao Paolo! Nebunia numită "Campionatul Mondial de Fotbal" a început

Explozie de culoare la Sao Paolo! Nebunia numită "Campionatul Mondial de Fotbal" a început

UPDATE 21:50 Ceremonia va fi urmată de primul meci al turneului final al Cupei Mondiale, dintre formaţiile Braziliei şi Croaţiei, care va avea loc, de la ora 23.00, pe Arena Corinthians din Sao Paulo.

Ceremonia de deschidere s-a încheiat cu un tur de onoare efectuat de artişti.

UPDATE 21:40 La finalul ceremoniei, dintr-o minge imensă, aflată la mijlocul terenului, au apărut Jennifer Lopez şi Pittbul care au interpretat imnul oficial al competiţiei mondiale în aplauzele celor din tribune. Atmosfera a fost incediară!

Actul al treilea al ceremoniei a fost dedicat fotbalului

UPDATE 21:30 Partea a doua a spectacolului este dedicată oamenilor din Brazilia, fiind reprezentate toate dansurile specifice acestei ţări.

Spectacolul, împărţit în patru acte, va reflecta istoria Braziliei. Prima parte a festivităţii a fost dedicată junglei amazoniene, mesajul fiind cel al armoniei dintre natură şi om.

La Sao Paulo este ora 15.00, iar pentru fiecare minut al festivităţii au fost necesare 200 de ore de repetiţii

Festivitatea de deschidere are loc pe ritmuri de tai chi şi samba, desigur!  Aproximativ 500 de dansatori îşi interpretează rolurile pe gazonul stadionului Corinthians.Timp de 25 de minute vom descoperi momentele esenţiale ale unei ţări care a dat fotbalului adevăraţi monştri ai acestui sport.

CM 2014 este cel de-al patrulea turneu consecutiv pe care românii îl privesc din fața televizorului. Ultimul mondial la care a participat România a fost cel din 1998, când a jucat împotriva Croației, țara care va evolua în această seară, de la ora 23.00, împotriva Braziliei, în prima partidă a ediției din 2014.

Foto: http://www.fifa.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Întreaga planetă e cu ochii pe BRAZILIA! Campionatul Mondial de Fotbal a început!