Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Întrerupt de jandarmi în timp ce își tortura înfiorător nevasta de Revelion, un botoșănean a revenit a doua zi, să continue grozăvia

După ce a păcălit-o să-l lase în casă, a început s-o tortureze pe biata femeie, lovind-o fără milă cu pumnii şi picioarele.

de Redactia Observator

la 05.01.2018 , 13:33

Întrerupt de jandarmi în timp ce își tortura înfiorător nevasta de Revelion, un botoșănean a revenit a doua zi, să continue grozăvia

Se pare că legea nu se aplică unui bărbat în vârstă de 47 de ani, care avea ordin de interdicție pentru prezența la o distanţă mai mică de 200 de metri de soţia sa, fiul lor minor şi de apartamentul în care aceștia locuiesc.

Bărbatul, după ce și-a păcălit soţia să-l lase în locuinţa acesteia pentru a fi alături de copil în noaptea de Revelion, în pofida prevederilor ordinului de protecţie emis de Judecătoria Botoşani în urmă cu aproximativ o lună de zile, a devenit violent şi a început să-i adreseze injurii şi ameninţări.

În scurt timp a trecut la acte de violenţă fizică, începând s-o tortureze pe biata femeie, lovind-o fără milă cu pumnii şi picioarele. Jandarmii, care au intervenit în urma unui apel 112, au găsit-o pe femeie cu fața tumefiată de la loviturile primite şi i-au întocmit agresorului actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi nerespectare a unei hotărâri judecătoreşti.

Articolul continuă după reclamă

În seara următoare, femeia a sunat din nou la 112, de această dată echipajul de jandarmi gasindu-l pe bărbat în faţa uşii de intrare în apartament, în care bătea cu pumnul pentru a i se permite accesul.

Şi de această dată, oamenii legii au întocmit actele procedurale prevăzute de legislaţia penală, pe care le vor înainta către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în vederea soluţionării.

Din cauza stării de agitaţie în care se afla, personalul medical de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Mavromati a dispus internarea la Secţia de Psihiatrie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Întrerupt de jandarmi în timp ce își tortura înfiorător nevasta de Revelion, un botoșănean a revenit a doua zi, să continue grozăvia