Inundații în Drumul Taberei, după furtuna din București

De Redactia Observator.
Publicat: 19.07.2020, 22:50.
Actualizat: 20.07.2020, 14:56

Efectele furtunii care a lovit duminică seară în București sunt vizibile și într-o înregistrare video trimisă pe Fii Observator. Ploaia torențială a provocat inundații pe o stradă din Drumul Taberei, arată autoarea înregistrării, Andreea Gabriela Ștefan.

O furtună care a lovit duminică în București a provocat inundații pe unele străzi din Drumul Taberei | Sursa foto: Andreea Gabriela Ștefan

- Informațiile și imaginile publicate în rubrica Fii Observator reprezintă un conținut furnizat exclusiv de martorii și participanții la evenimente. Menționăm, de asemenea, că opiniile prezentate în această categorie aparțin în exclusivitate autorilor conținutului video sau foto, nu redacției Observator.

Ai imagini sau informații care pot deveni o știre? Trimite-le pe aplicația Observator, pe care o poți descărca din Google Play sau App Store, sau pe pagina de Facebook Observator ori pe numărul de Whatsapp al redacției noastre, 0722.699.800.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.