Antena Meniu Search
x

Video "I-o pus pistolul, băi, eşti prost?" Un poliţist, filmat în timp ce ameninţă un şofer de TIR, pe drumul dintre Arad şi Pecica - VIDEO

Imagini şocante au fost surprinse în trafic de un şofer şi postate pe reţelele de socializare. Un poliţist este surprins în momentul în care ameninţă cu pistolul un şofer de TIR, pe drumul dintre Arad şi Pecica. Conducătorul auto, un cetăţean turc, nu ar fi oprit iniţial la semnalul poliţistului şi când a fost oprit a devenit agresiv prin vorbe şi comportament.

de Redactia Observator

la 28.12.2021, 13:26

Vezi și

Conform imaginilor surprinse de camera de bord a unui autoturism care trecea prin zonă, poliţistul scoate arma din toc, o duce spre şofer, iar apoi o pune repede înapoi. 

Automarfarul fusese tras pe dreapta de polițist. Conform informaţiilor Observator, poliţistul lucrează la Biroul de Poliţie Autostrăzi Vest, iar incidentul ar fi avut loc pe data de 26 decembrie.

UPDATE 13:20. IPJ a anunţat că un polițist al Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac, aflându-se în timpul serviciului, a pus în funcțiune semnalele luminoase, pentru oprirea unui ansamblu rutier. Șoferul acestuia nu a oprit, continuându-și deplasarea, fiind ulterior oprit pe D.N. 7, la intersecție cu breteaua de coborâre de pe A1. 

"Conducătorul auto, un cetățean turc, a coborât din autoutilitară și a devenit agresiv prin vorbe și comportament, motiv pentru care agentul de poliție a întins mâna pentru a păstra o distanță de siguranță. Totodată, a scos pistolul din toc, arma fiind orientată în plan vertical.

Pe acelaşi subiect

Conducătorul auto și-a revizuit comportamentul, devenind cooperant, a înmânat documentele solicitate de polițist, în urma verificărilor nefiind constatate nereguli", se arată în comunicat.

Poliţistul nu ar fi la primul incident

Poliţistul ar mai fi fost implicat în incidente şi în urmă cu mai mulţi ani. Legat de incidentul de azi, nu există martori, însă IPJ Arad a anunţat că se fac cercetări. Şoferul ar fi de naţionalitate turcă.

"Cu privire la imaginile apărute în mass-media, Compartimentul de relații publice face următoarele precizări:

Evenimentul a avut loc la data de 26 decembrie a.c., în vecinătatea bretelei de urcare de pe D.N. 7 pe autostrada A1 - Deva Nădlac.

În aceste momente, Biroul de poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac efectuează verificări, pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a petrecut evenimentul, în vederea luării măsurilor care se impun", a anunţat IPJ Arad.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac, pentru a se stabili dacă au fost încălcate regulile deontologice și luarea de măsuri legale, dacă se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » "I-o pus pistolul, băi, eşti prost?" Un poliţist, filmat în timp ce ameninţă un şofer de TIR, pe drumul dintre Arad şi Pecica - VIDEO