Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Apelul preşedintelui Iohannis, după 29 de cazuri de coronavirus în România: "Fac apel la responsabilitatea fiecaruia" (Video)

Preşedintele Iohannis a făcut un apel public, după anunţarea cazului 29 de infectare cu coronavirus în România. Iohannis face un apel public la populaţie şi îndeamnă ca toată lumea să respecte măsurile impuse de autorităţi, pentru limitarea propagării coronavirusului în România.

de Cristian Ionescu

la 10.03.2020 , 21:21

- Observator.tv
  • Preşedintele Iohannis face apel la populaţie să respecte măsurile impuse de autorităţi, în privinţa coronavirusului.

Preşedintele Iohannis a făcut un apel public, după anunţarea cazului 29 de infectare cu coronavirus în România. Iohannis face un apel public la populaţie şi îndeamnă ca toată lumea să respecte măsurile impuse de autorităţi, pentru limitarea propagării coronavirusului în România.

Preşedintele precizează că măsurile luate de autorităţile române pot însemna anumite sacrificii din partea cetăţenilor, dar acestea sunt necesare pentru a preveni scăparea de sub control a răspândirii necontrolată a virusului.

Iohannis: Fac apel la populaţie, respectaţi măsurile de prevenţie

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Am văzut cu toţii decizia Italiei. Riscul unei pandemii rămâne ridicat, iar combaterea coronavirusului este un efort coordonat. Europa este în stare de mobilizare. Am discutat cu toti liderii statelor europene şi despre măsurile necesare care se impun. Ne coordonăm eforturile. Am convocat pentru maine o discutie cu premierul si ministrul Finatelor Publice. Desi s-au confirmat 29 de cazuri, ele sunt foarte puţine, comparativ cu alte state. Numarul mic de cazuri se datoreaza in buna parte masurilor preventive si modului eficient in  care au actionat autoritatile romane. Toate masurile adoptate, oricat de drastice ar parea, sunt gandite pentru a preintampina un rau mai mare. Este vital sa facem aceste sacrificii acum pentru a evita alte sacrificii mult mai mari si pentru a ne proteja familiile. Dragi romani, depinde de fiecare dintre noi sa limitam efectele infectarii cu coronavirus. Fac apel la responsabilitatea fiecaruia, respectati cu strictete masurile si protejati-va pe dvs. si pe semenii dvs. Transmit şi un mesaj de solidaritate compatriotilor din italia", a precizat preşedintele Iohannis.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Apelul preşedintelui Iohannis, după 29 de cazuri de coronavirus în România: "Fac apel la responsabilitatea fiecaruia" (Video)