Antena Meniu Search
x

Ion Iliescu, spitalizat de urgență în București, cu probleme la inimă

Ion Iliescu a fost spitalizat în București, cu probleme la inimă. Fostul Președinte al României este internat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”.

De Cristian Toteştean la 01.04.2019, 17:27
Ion Iliescu ține un discurs
Ion Iliescu a fost spitalizat din cauza unor probleme la inimă - Mediafax Foto via Hepta

Ion Iliescu a fost spitalizat în București, cu probleme la inimă. Fostul Președinte al României este internat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”.

Potrivit unor surse medicale, inițial, Ion Iliescu a venit dimineață la Spitalul Elias din București, unde face controale lunare. A venit la spital cu mașina personală.

Surse medicale spun că fostul președinte nu se simțea prea bine și avea respirația mai greoaie. Din acest motiv, el a fost trimis cu ambulanța la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”, pentru monitorizare.

În prezent, Ion Iliescu este internat la Secția ATI a Institutului. Aceleași surse spun că ex-președintele are pericardită. Pacientul a fost supus unor analize, pentru ca medicii să evalueze dacă e necesară sau nu o operație la inimă.

Medicul cardiolog Doina Dimulescu de la Spitalul Elias este, de asemenea, prezentă.

În vârstă de 89 de ani, Ion Iliescu a suferit mai multe operații, în care i s-au montat stenturi. În 2012, fostul președinte a fost operat și pentru un polip la colon.

- Acest articol a fost actualizat -

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Ion Iliescu, spitalizat de urgență în București, cu probleme la inimă

Breaking News

Antony Blinken a ajuns în Bucureşti. Secretarul de stat american se va întâlni cu președintele Klaus...

Antony Blinken a ajuns în Bucureşti. Secretarul de stat american se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis, Bogdan Aurescu şi Jens Stoltenberg