Antena Meniu Search
x

Al doilea ambulanțier din Suceava răpus de coronavirus. Bărbatul s-a stins azi dimineață la Iași

Ion Irimescu, în vârstă de 60 de ani, angajat la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava, a murit duminică dimineață la Iași, în urma infectării cu noul coronavirus.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.05.2020, 11:57

Al doilea ambulanțier din Suceava mort de coronavirus. Bărbatul s-a stins azi dimineață la Iași - Observator / Imagine ilustrativă
  • Încă un angajat al Serviciului de Ambulanță Suceava a pierdut lupta cu coronavirusul.
  • Bărbatul avea 60 de ani și a fost testat pozitiv testat pozitiv în jurul datei de 20 aprilie.

Bărbatul era șofer pe ambulanță și fusese testat pozitiv Covid-19 în jurul datei de 20 aprilie, după ce începuse să se simtă rău. 

El a fost internat întâi la Suceava, după care a fost transferat la Clinica de Boli Infecțioase ”Sf. Parascheva” Iași, din cauza agravării stării de sănătate.

La trei zile de la internare, ambulanțierul a fost intubat, având în vedere că respira din ce în ce mai greu. În ultimele zile, starea sa a devenit critică, iar duminică dimineață a murit.

Din păcate, este al doilea ambulanțier care moare în urma complicațiilor provocate de coronavirus. La începutul lunii aprilie, a decedat ambulanțierul Cristian Stupiuc, care nu împlinise încă 53 de ani. Bărbatul se afla sub tratament, acasă, iar starea i s-a alterat brusc. S-a stins acasă, în 7 aprilie 2020.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Al doilea ambulanțier din Suceava răpus de coronavirus. Bărbatul s-a stins azi dimineață la Iași