Antena Meniu Search
x

Scandalagiu calmat cu spray lacrimogen de un polițist, într-o scară de bloc din Galați: "Bă, cine ești tu?" (Video)

Un scandal de proporţii a avut loc sâmbătă seară pe scara unui bloc din municipiul Galaţi, în timp ce un echipaj mixt de poliție a încercat să legitimeze un bărbat. Pentru că acesta din urmă a devenit recalcitrant, poliţistul a fost nevoit să folosească un spray lacrimogen.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.05.2020, 09:36

Scandalagiu calmat cu spray lacrimogen de un polițist, într-o scară de bloc din Galați - capturi video Facebook
  • Polițiștii au intervenit cu spray lacrimogen într-un bloc din Galaţi.
  • Un tânăr scandalagiu a fost încătuşat şi dus la secţia de poliție.

Scenele s-au petrecut aseară, în jurul orei 18.30, în scara unui bloc din cartierul Micro 40.

Doi polițiști care se aflau în patrulare pe raza Secţiei 4 Politie Galaţi au observat mai multe persoane adunate, cărora le-au solicitat să se legitimeze.

Un bărbat, însă, a refuzat categoric, devenind recalcitrant. 

Timp de mai multe minute, acesta l-a ironizat pe polițist şi a refuzat să-şi spună numele.

La un moment dat, când scandalagiul a ridicat vocea la agent, acesta din urmă a folosit spray-ul lacrimogen pentru a-l imobiliza, pulverizându-i-l în ochi. Totul a fost filmat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul a fost, ulterior, încătuşat şi dus la secţia de poliție, unde s-a stabilit că are 32 de ani şi locuieşte la o altă adresă decât cea la care a fost găsit.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 5000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr 3/2020 şi cu amendă în valoare de 1500 de lei pentru refuz de legitimare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Scandalagiu calmat cu spray lacrimogen de un polițist, într-o scară de bloc din Galați: "Bă, cine ești tu?" (Video)