Antena Meniu Search
x

Video Ionel a dispărut în urmă cu trei zile, într-un sat din Mehedinți. Vecinii au găsit o bucată din vesta bărbatului agățată într-un copac

Poliția din Mehedinți este în alertă, după ce un bărbat de 46 de ani din satul Zegaia, comuna Prunișor, a plecat de acasă, în urmă cu trei zile, și nu s-a mai întors. Noaptea trecută, prietenii și sătenii l-au căutat prin împrejurimi și spun că ar fi găsit într-un copac o bucată din vesta omului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.01.2023, 09:07

Vezi și

"Aloooooo! Nelu! Neluleee! Băi, Nelule. Aloooo", sunt strigătele disperate ale sătenilor, care l-au căutat pe Ionel toată noaptea. Bărbatul în vârstă de 46 de ani a plecat de acasă în urmă cu trei zile și, de atunci, nimeni nu mai știe nimic de el.

Alarma la 112 a fost dată ieri, de un vecin, iar căutările au început de îndată. Polițiștii au făcut un apel public, prin care îi roagă pe cei care au informații despre bărbat să ajute la găsirea acestuia.

"La data de 25 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Șimian au fost sesizați de un bărbat din comuna Prunișor cu privire la faptul că vecinul său, Muclea Ionel Lucian, în ziua de 24 ianuarie a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Bărbatul are 1,70 m, 80 de kilograme, robust. La momentul plecării persoana dispărută era îmbrăcată în pantaloni negri, vestă verde și cizme de cauciuc. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie!", a transmis IPJ Mehedinți.

O bucată din vesta bărbatului, găsită într-un copac

Prietenii și sătenii l-au căutat pe Ionel toată noapte trecută, însă nici urmă de el. Spun, însă, că ar fi găsit agățată într-un copac o bucată din vesta cu care bărbatul a fost văzut ultima oară.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Alin Ghiciulescu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ionel a dispărut în urmă cu trei zile, într-un sat din Mehedinți. Vecinii au găsit o bucată din vesta bărbatului agățată într-un copac