Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ionela a dispărut într-o zi de acasă, fără să anunţe unde pleacă. După două zile, femeia din Ploieşti a fost găsită moartă într-o clădire dezafectată

Ionela a plecat sâmbătă în jurul prânzului de acasă, fără să anunţe pe nimeni. Femeia de 36 de ani nu a mai revenit însă acasă, iar soţul său a cerut ajutorul poliţiştilor din Ploieşti.

de Monica Palade

la 15.03.2022 , 15:10

După două zile, ploieşteanca a fost găsită fără viaţă într-o clădire dezafectată, informează reporterul Observator Claudiu Loghin.

În ziua dispariţiei, Ionela purta o geacă din fâș de lungime medie de culoare albastră, pantaloni trening de culoare verde şi era încălțată cu ghete de culoare neagră. Poliţiştii au demarat cercetări, însă în cursul serii de luni, în jurul orei 18.00, trupul tinerei a fost găsit de o femeie într-o clădire dezafectată.

Ionela ar fi suferit de depresie postanatală, după naşterea celui de-al doilea copil. Pe pagina de Facebook a femeii sunt poze cu ea din excursii pe munte. 

Articolul continuă după reclamă

Găsită moartă după două zile

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana în cauză este femeia plecată voluntar la data de 12 martie a.c.. Din primele verificări, pe corpul acesteia nu au fost observate urme vizibile de violență, fiind transportată la Serviciul de Medicină Legală Ploiești în vederea efectuării necropsiei. Cerecetările vor fi continuate de către polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021. ...

Întrebarea zilei
Vi se pare mai eficient să vindeţi haine din garderoba personală online, pe grupuri sau diverse aplicaţii?
Observator » Evenimente » Ionela a dispărut într-o zi de acasă, fără să anunţe unde pleacă. După două zile, femeia din Ploieşti a fost găsită moartă într-o clădire dezafectată