Antena Meniu Search
x

Ionuț are 14 ani și este dispărut de două zile, în București. Poliția Capitalei cere ajutorul populației pentru a-l găsi 

Ionuț-Petruț Rotaru, un băiat în vârstă de 14 ani din București, a fost dat dispărut și este căutat de poliție. Adolescentul a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Poliția Capitalei cere ajutorul populației pentru a-l găsi.

de Redactia Observator

la 16.02.2023, 12:41

Ionuț are 14 ani și este dispărut de două zile, în București. Poliția Capitalei cere ajutorul populației pentru a-l găsi - Politia Capitalei

Poliția Capitalei caută un băiat în vârstă de 14 ani care a dispărut de mai bine de 48 de ore de la o adresă din Sectorul 2. 

Poliția Capitalei cere ajutorul populației pentru a-l găsi pe Ionuț

Oamenii legii au făcut un apel public și cer ajutorul populației pentru a da de urma adolescentului. 

"Miercuri, 15 februarie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată și solicită sprijin în vederea depistării unui minor care, la data de 14 februarie a plecat de la o adresă din Sectorul 2 și nu a revenit până în prezent la domiciliu. Minorul dispărut se numeşte  Rotaru Ionuț-Petruț,  este în vârstă de 14 de ani şi are următoarele semnalmente:

Pe acelaşi subiect

• înălţime: 1,73 m, greutate 60 kg, păr șaten,  ochi verzi; 

• la data dispariției purta geacă verde, blugi negri, hanorac negru, ghete negre", a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat.

Cei care l-au văzut pe Ionuț sau pot oferi detalii despre adolescent sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Ionuț are 14 ani și este dispărut de două zile, în București. Poliția Capitalei cere ajutorul populației pentru a-l găsi