Antena Meniu Search
x

Video Cine este bărbatul găsit mort în portbagajul propriei sale mașini. Nicolae era dat dispărut de familie de patru zile

Descoperire tulburătoare făcută în campusul Universității de Științele Vieții din Timișoara. În portbagajul unei mașini a fost descoperit trupul fără viață a unui bărbat de 35 de ani.

de Monica Palade

la 14.02.2023, 22:08

În jurul lui au fost găsite mai multe fiole, iar anchetatorii cred că tânărul și-ar fi injectat singur în vene o substanță și că au de a face cu o sinucidere, informează reporterul Observator Iulia Pop.

Cine este bărbatul găsit mort în portbagajul propriei sale mașini

Bărbatul era medic veterinar și era dat dispărut de acasă de patru zile, din orașul Anina, județul Caraș-Severin. Tatăl lui Nicolae Ioan B. a anunțat poliția, după ce nu a mai primit niciun semn de viață de la tânăr.

Medicul veterinar a plecat vineri de acasă, în jurul orei 8, spre Reșița, unde avea o ședință de lucru, după care urma să ajungă în Timișoara, în interes de serviciu. Ultima dată când a sunat acasă a fost vineri, la ora 22:00, când Nicolae i-a spus tatălui că este la Timișoara.

Deplasarea a fost făcută cu autoturismul personal, unde a și fost găsit mort. Se pare că Nicolae nu este la prima tentativă de sinucidere, însă de data aceasta i-a ieșit. Trupul neînsuflețit a fost preluat de medicii legiști.

Sursă video: Opinia Timișoarei 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cine este bărbatul găsit mort în portbagajul propriei sale mașini. Nicolae era dat dispărut de familie de patru zile