Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ionuţ Negoiţă, oprit de poliţiştii care făceau un filtru pentru a prinde şoferii drogaţi sau băuţi: "Nu m-am urcat beat la volan. Nu beau din principiu"

Nici pe final de an şoferii teribilişti nu renunţă la alcool sau droguri înainte de a se urca la volan. Aşa se face că seara trecută, în judeţul Ilfov, polițiștii de la rutieră au prins în trafic mai mulţi şoferi sub influenţa băuturii, sau a stupefiantelor, dar şi unii care au condus fără permis, sau au depăşit viteza legală. În total, au dat 53 de amenzi cu o valoare totală de peste 15.000 de lei.

Anaida Glujdea
de Anaida Glujdea

la 31.12.2023 , 10:06

Un bărbat de 42 de ani a consumat cocaină înainte de a se urca la volan. Poliţiştii l-au condus la spital pentru prelevarea probelor biologice, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal. Alţi doi şoferi au fost găsiţi la volan cu o alcoolemie de 0,14 şi respectiv 0,26 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Aceştia au rămas fără permis timp de 90 zile şi au de plătit acum amenzi uriaşe.

Razii au loc şi în zilele următoare

Băut şi fără permis a condus şi un alt teribilist. "În urma testării unui conducător auto cu aparatul alcooltest, acesta a indicat valoarea de 0,61 mg per l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constat că bărbatul respectiv avea permisul de conducere anulat", a declarat Anne Ciolcă, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

Vezi și

"Niciodată nu m-am urcat beat la volan. Nu beau din principiu. Cred că legile ar trebui să fie mai aspre cu genul acesta de abordare", a declarat omul de afaceri Ionuţ Negoiţă. Razii au loc şi în zilele următoare, aşa că şoferii tebuie să se gândească de două ori înainte de a se urca la volan, mai ales după petrecerea de Revelion. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Evenimente » Ionuţ Negoiţă, oprit de poliţiştii care făceau un filtru pentru a prinde şoferii drogaţi sau băuţi: "Nu m-am urcat beat la volan. Nu beau din principiu"