Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ipoteză halucinantă în cazul băiatului răpit de lângă tatăl lui, la Vaslui. Bărbatul dezvăluie cine i-a tras copilul din maşină (Video)

Ipoteză incredibilă lansată de bărbatul căruia i-a fost răpit copilul, ieri, din maşină, în timp ce oprise la o trecere pentru pietoni din Vaslui.

de Redactia Observator

la 06.07.2018 , 15:22

Ipoteză incredibilă lansată de bărbatul căruia i-a fost răpit copilul, ieri, din maşină, în timp ce oprise la o trecere pentru pietoni din Vaslui.

Tatăl lui Mădălin Giuliano crede că băiatul a fost răpit de doi cetățeni francezi, iar unul dintre ei este fost polițist, antrenor al trupelor antitero. În spatele răpirii s-ar afla, potrivit acestuia, mama copilului, o bârlădeancă stabilită în Franţa.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Mai mult, într-un interviu acordat vremeanoua.ro, bărbatul a declarat că fiul lui în vârstă de 15 ani a fost deja trecut peste graniță, în Republica Moldova, acolo au fost așteptați de un avion privat. De asemenea, spune că a fost amenințat, în repetate rânduri, de mama copilului și de fostul polițist, cei doi având în plan să-i răpească nepoatele. 

Ar fi urmat apoi un schimb: nepoatele pentru fiul lui. 

Tatăl lui Giuliano a mărturisit că băiatul lui a mai fost o dată scos fraudulos din țară și a locuit cu mama lui, timp de 10 ani, în Franţa, fără documente legale. A reușit să-l aducă acasă după ce a obținut o decizie a instanțelor de judecată. 

Bărbatul spune că, după ce a început să primească zeci de mesaje și telefoane de amințare, nu mai stătea acasă, la Bârlad, ci mai mult la hotel sau pensiuni pentru a nu fi găsit de răpitori. 

Reamintim că polițiștii din Vaslui caută un băiat care a fost răpit din autoturismul tatălui său, după ce acesta din urmă a fost lovit, de către două persoane necunoscute.

Momentul răpirii, surprins de camerele de supraveghere:

În timp ce se afla în maşina oprită la o trecere pentru pietoni, un bărbat necunoscut l-a lovit, iar un altul a tras copilul din mașină, după care au fugit, într-o direcție necunoscută.

Minorul a fost dat în urmărire și în consemn la frontieră.

Se numeşte Ţibuliac Mădălin Giuliano, are 15 ani și următoarele semnalmente: 1,65 m. înălțime, greutate aproximativă - 60 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui.

La momentul dispariției, era îmbrăcat cu pantaloni scurţi, de culoare deschisă, tricou de culoare deschisă, patofi sport de culoare albă.

Din primele verificări a rezultat faptul că este posibil să se afle în compania mamei sale, cetăţean român, cu domiciliul în străinătate.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Ipoteză halucinantă în cazul băiatului răpit de lângă tatăl lui, la Vaslui. Bărbatul dezvăluie cine i-a tras copilul din maşină (Video)