Antena Meniu Search
x

Ipoteză halucinantă în cazul băiatului răpit de lângă tatăl lui, la Vaslui. Bărbatul dezvăluie cine i-a tras copilul din maşină (Video)

Ipoteză incredibilă lansată de bărbatul căruia i-a fost răpit copilul, ieri, din maşină, în timp ce oprise la o trecere pentru pietoni din Vaslui.

Ipoteză incredibilă lansată de bărbatul căruia i-a fost răpit copilul, ieri, din maşină, în timp ce oprise la o trecere pentru pietoni din Vaslui.

Tatăl lui Mădălin Giuliano crede că băiatul a fost răpit de doi cetățeni francezi, iar unul dintre ei este fost polițist, antrenor al trupelor antitero. În spatele răpirii s-ar afla, potrivit acestuia, mama copilului, o bârlădeancă stabilită în Franţa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Mai mult, într-un interviu acordat vremeanoua.ro, bărbatul a declarat că fiul lui în vârstă de 15 ani a fost deja trecut peste graniță, în Republica Moldova, acolo au fost așteptați de un avion privat. De asemenea, spune că a fost amenințat, în repetate rânduri, de mama copilului și de fostul polițist, cei doi având în plan să-i răpească nepoatele. 

Ar fi urmat apoi un schimb: nepoatele pentru fiul lui. 

Tatăl lui Giuliano a mărturisit că băiatul lui a mai fost o dată scos fraudulos din țară și a locuit cu mama lui, timp de 10 ani, în Franţa, fără documente legale. A reușit să-l aducă acasă după ce a obținut o decizie a instanțelor de judecată. 

Bărbatul spune că, după ce a început să primească zeci de mesaje și telefoane de amințare, nu mai stătea acasă, la Bârlad, ci mai mult la hotel sau pensiuni pentru a nu fi găsit de răpitori. 

Reamintim că polițiștii din Vaslui caută un băiat care a fost răpit din autoturismul tatălui său, după ce acesta din urmă a fost lovit, de către două persoane necunoscute.

Momentul răpirii, surprins de camerele de supraveghere:

În timp ce se afla în maşina oprită la o trecere pentru pietoni, un bărbat necunoscut l-a lovit, iar un altul a tras copilul din mașină, după care au fugit, într-o direcție necunoscută.

Minorul a fost dat în urmărire și în consemn la frontieră.

Se numeşte Ţibuliac Mădălin Giuliano, are 15 ani și următoarele semnalmente: 1,65 m. înălțime, greutate aproximativă - 60 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui.

La momentul dispariției, era îmbrăcat cu pantaloni scurţi, de culoare deschisă, tricou de culoare deschisă, patofi sport de culoare albă.

Din primele verificări a rezultat faptul că este posibil să se afle în compania mamei sale, cetăţean român, cu domiciliul în străinătate.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ipoteză halucinantă în cazul băiatului răpit de lângă tatăl lui, la Vaslui. Bărbatul dezvăluie cine i-a tras copilul din maşină (Video)