Antena Meniu Search
x

IPOTEZĂ halucinantă: Un criminalist cunoscut face acuzații grave: „Mortul NU e patronul Hexi Pharma”

Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, în urma unui accident rutier, dă naştere deja la numeroase polemici, psihologul criminalist Tudorel Butoi susținând chiar că Dan Condrea și-ar fi înscenat moartea.

Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, în urma unui accident rutier, dă naştere deja la numeroase polemici, psihologul criminalist Tudorel Butoi susținând chiar că Dan Condrea și-ar fi înscenat moartea.

"Haideti să vă dau una tare, domnule redactor: mortul din maşina… nu e el! Din datele pe care le deţin, el nu a putut fi recunoscut. Faţa şi toate celelalte sunt zdrobite, sunt atât de distruse încât nimeni nu l-a recunoscut fizic. Dar… lângă el s-au gasit acte de identitate. La sumele uriase de bani pe care le-au rostogolit aceşti escroci, la structurile, institutiile bănuite, pretabile a fi in acest joc, aceasta este o gluma de matineu. Se găseste un fraier care seamănă, ai inscenat accidentul şi ai pus lângă el actele. Aşa s-a facut invazia din Normandia. Evident că, pentru a putea verifica aceasta ipoteza trebuie sa ne aruncăm pe amprenta genetică şi pe amprentele papilare. Sunt singurele care (n.r. – impreuna cu amprenta dentara si cea oculara) ne pot da certitudinea. Sigur ca, pana la finalizarea anchetei, răman in lucru, ca ipoteze: un gest suicidar, un accident rutier, dar si aceasta inscenare a acidentului prin substituire de persoana”, a declarat Butoi pentru ziarulring.ro, citat de Antena 3.

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, a decedat, duminică, după ce maşina condusă de el s-a izbit de un copac pe un drum judeţean din Ilfov, între Buftea şi Corbeanca. Accidentul a fost anunţat la 112 cu câteva minute înainte de ora 19.00.

Dan Condrea se afla la volanul unei mașini aparținând Hexi Pharma şi nu la volanul maşinii personale, un Porsche Cayenne.

Mașina era distrusă complet, iar persoana găsită în maşină era desfigurată. În autoturism s-au descoperit actele lui Dan Condrea.

Cauza accidentului este viteza excesivă, spun polițiștii.

Firma Hexi Pharma, implicată în scandalul dezinfectanților, este urmărită penal în dosarul deschis la Parchetul General.

Dan Condrea controla sau era acţionar în România la cel puţin şase firme, majoritatea din domeniul serviciilor medicale. Afacerile cumulate ale companiilor sale au depăşit 30 milioane de lei în 2014.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » IPOTEZĂ halucinantă: Un criminalist cunoscut face acuzații grave: „Mortul NU e patronul Hexi Pharma”