Antena Meniu Search
x

Video Ipoteza patronului firmei de transport, după accidentul din Paşcani în care brațele Alexiei au fost frânte. Autocarul cu cei 35 de tineri nu avea RCA

Anchetatorii încearcă acum să afle cum s-a produs întreaga nenorocire de la Pașcani. Autocarul în care erau cei 35 de tineri artişti nu avea RCA, aşa că eventualele despăgubiri cerute de victime ar putea fi plătite de firma de transport.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 20.12.2022, 15:08

Vezi și

Potrivit patronului firmei de transport, șoferul i-ar fi declarat faptul că ar fi pierdut controlul volanului nu din cauza vitezei, ci din cauza faptului că, într-o curbă periculoasă, carosabilul era umed și în același timp foarte murdar din cauza unor utilaje agricole care au circulat prin zonă.

Patronul mai spune că încearcă să facă o listă cu toate bunurile care s-au distrus în accident pentru a le da tinerilor contravaloarea lucrurilor. Firma de transport a fost amendată cu suma de 2.000 de lei pentru că s-a depistat că autocarul nu avea poliță RCA valabilă. Ar fi cumpărat chiar în ziua respectivă polița, dar valabilitatea ei intra de a doua zi.

Părinții se bucură că își pot strânge copiii în brate și că nu este vorba și despre persoane decedate. Medicii au intrat ieri cu Alexia din nou în sala de operație. Toți copiii se află în afara oricărui pericol, dar vor avea nevoie de terapie și recuperare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ipoteza patronului firmei de transport, după accidentul din Paşcani în care brațele Alexiei au fost frânte. Autocarul cu cei 35 de tineri nu avea RCA