Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Zbor lin la îngeri, iubitul meu". Vasile a murit intoxicat după ce un camion cu amoniac s-a răsturnat pe o şosea din SUA. Acasă îl aşteptau soţia şi un copilaş

Un moldovean şi alte 4 persoane au murit în urma unui accident rutier cumplit de pe o autostradă din SUA. Vasile mergea cu maşina pe şosea când un camion care transporta amoniac anhidru s-a răsturnat, declanşând o scurgere de gaz toxic, pe 29 septembrie. Bărbatul a ieşit din vehiculul său iar în acel moment din cauza gazului a suferit un stop cardiac.

de Redactia Observator

la 02.10.2023, 16:30

După ce vehiculul s-a răsturnat pe o şosea principală din statul Illinois, s-a eliberat o cantitate mare de amoniac toxic în aer. Deşi o parte din localnici au fost evacuaţi, pericolul a fost prezent în zonă şi a doua zi, relatează realitatea.md.

Printre victime, o mamă şi copilul ei

Familia bărbatului din Moldova a făcut tristul anunţ pe reţelele sociale şi apelează acum la ajutorul oamenilor pentru a-i ajuta cu donaţii pe GoFundMe.

„Cu mare durere în suflet vă anunț că iubitul nostru fiu, soț, tătic, frate, cumătru, verișor și prieten a decedat pe 29 septembrie, seara, în urma unui tragic accident rutier. Un camion, care transporta amoniu anhidru, s-a răsturnat în fața lui. El a frânat și a ieșit din camionul său, a inhalat vapori toxici și din cauza acestora a avut stop cardio-respirator. Zbor lin la îngeri iubitul meu, îmi pare atât de rău că ai plecat aşa devreme!, a mărturisit soția bărbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » "Zbor lin la îngeri, iubitul meu". Vasile a murit intoxicat după ce un camion cu amoniac s-a răsturnat pe o şosea din SUA. Acasă îl aşteptau soţia şi un copilaş