Antena Meniu Search
x

Protest al tinerilor din Buzău, pentru pedepsirea tuturor persoanelor implicate în moartea Valentinei, arsă de vie în apartament (Video)

Zeci de tineri din Buzău au venit să aprindă o lumânare şi să protesteze în faţa blocului Valentinei, tânăra care a murit arsă de vie, după ce fostul ei iubit a stropit apartamentul cu benzină şi apoi i-a dat foc.

Tinerii din Buzău cer să fie pedepsiţi toţi cei implicaţi în moartea Valentinei - Observator.tv

Zeci de tineri din Buzău au venit să aprindă o lumânare şi să protesteze în faţa blocului Valentinei, tânăra care a murit arsă de vie, după ce fostul ei iubit a stropit apartamentul cu benzină şi apoi i-a dat foc.

Tinerii au protestat, cerând să se facă dreptate, în sensul pedepsirii tuturor celor implicaţi în moartea Valentinei.

Tinerii din Buzău cer să fie pedepsiţi toţi cei implicaţi în moartea Valentinei

Zeci de prieteni şi cunoscuţi ai Valentinei, tânăra de 21 de ani ucisă cu cruzime de fostul iubit, s-au strâns în faţa blocului din Buzau, în care a locuit fata.

Pe acelaşi subiect

Ei au aprins lumânări şi au cerut să i se facă dreptate fetei, iar toţi presupuşii complici ai criminalului să răspundă în faţa legii, alături de acesta.

Tinerii s-au mobilizat pe Facebook şi s-au întâlnit în faţa blocului în care a locuit Valentina, purtând în mâini o lumânare, flori şi fotografia tinerei. 

În memoria Valentinei, mulţi dintre cei prezenţi au plâns în tăcere, iar apoi au strigat din toate puterile: "Vrem Dreptate!", "Vrem Dreptate!"

Tinerii sunt nemulţumiţi faţă de modul cum decurge ancheta şi spun că ştiu mai multe ca poliţiştii

Tinerii spun că, în momentul crimei, în apartamentul Valentinei se aflau mai multe persoane, care ar fi trebuit să intervină şi să-l opreasca pe Cosmin Dan, fostul iubit al fetei, din gestul său criminal.

Totuşi, anchetatorii nu au precizat deocamdată despre existența altor persoane care ar fi luat parte la crimă.

Potrivit comunicatului Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, Cosmin Dan este singura persoană cercetată pentru uciderea tinerei. Cosmin Dan și-a recunoscut faptele, pe numele său fiind emis mandat de reținere pentru 30 de zile. El este urmărit penal pentru omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Protest al tinerilor din Buzău, pentru pedepsirea tuturor persoanelor implicate în moartea Valentinei, arsă de vie în apartament (Video)