Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Iubitul doctoriţei poreclite "Doamna cu coasa" şi-a revenit, dar nu a putut fi audiat de poliţişti. Ar fi încercat să se sinucidă după ce a primit o citaţie

Nou incident şocant în dosarul morţilor de la Pantelimon. Iubitul uneia dintre doctoriţele arestate, cea poreclită "Doamna cu coasa", a încercat să se sinucidă într-o toaletă publică din Braşov. Numele bărbatului apare în interceptările procurorilor din dosar. Sursele spun că tocmai primise citaţie pentru audieri.

de Cristina Filip

la 17.08.2024 , 13:17

"O personă de sex masculin, în vârstă de 53 de ani, a fost găsită în stare de inconştienţă într-o toaletă din piaţa Sfântul Ioan din municipiul Braşov. Şi-a administrat o perfuzie cu o substanţă de uz medical. În prezent, persoana de sex masculin este conştientă, însă nu a putut fi audiată de organele de poliţie", a declarat Anca Gheorghiu, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Bărbatul tocmai primise citaţie pentru audieri

Până la acest moment se ştie că bărbatul a fost găsit într-o toaletă publică din centrul oraşului Braşov. A fost găsit de un trecător care a sunat la 112. Primul echipaj care a sosit la faţa locului a găsit lângă bărbat mai multe fiole cu un medicament, un sedativ, folosit în secţiile ATI. Victima a fost dusă la Spitalul de Urgenţă, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Militar din Braşov. În acest moment, bărbatul este conştient.

Vezi și

A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Au fost deschise şi alte anchete pentru a se stabili cum a reuşit bărbatul să obţină acel sedativ. Chiar dacă este cadru medical, acel medicament este prescris doar de specialişti. Rămâne de văzut dacă şi le-a prescris singur, dacă i le-a prescris un coleg medic sau dacă le-a scos fraudulos din circuitul spitalului. Rămâne de stabilit şi care sunt motivele pentru care bărbatul a vrut să-şi pună capăt zilelor şi dacă există vreo legătură cu dosarul în care apare şi numele lui.

Potrivit unor surse, imediat ce s-a aflat că numele lui apare în dosarul Pantelimon, Spitalul Militar Bucureşti ar fi deschis o anchetă internă pentru a se stabili dacă practicile de la Sf. Pantelimon erau aplicate şi în secţia ATI de la Spitalul Militar.

Cristina Filip Like

Cred că profesia asta m-a ales pe mine înainte să o aleg eu pe ea. Nu întâmplător.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Iubitul doctoriţei poreclite "Doamna cu coasa" şi-a revenit, dar nu a putut fi audiat de poliţişti. Ar fi încercat să se sinucidă după ce a primit o citaţie