Antena Meniu Search
x

Ivan Patzaichin a lansat la apa trei canotci in cadrul festivalului "Descopera Rowmania"

Marele campion Ivan Patzaichin a lansat la apa trei canotci in cadrul festivalului de weekend pe apa, "Descopera Rowmania". Sute de pasionati ai sportului cu vasle s-au intrecut pe Dunare, la Giurgiu.

Vezi și

Echipati corespunzator, sute de oameni au venit la Dunare. Nici n-a fost nevoie de prea multa incurajare, chiar daca niciunul dintre concurenti n-a mai urcat vreodata intr-o canotca, o creatie a campionului Ivan Patzaichin. “Canotca este o ambarcatiune greoaie, utilitara, greu de manevrat, plus vaslitul, stai cu spatele, in pozitia asta, cand vaslesti ca in canoe ai alta perspectiva. Suntem locuitori de la Dunare, am mai intalnit o barca, am mai vaslit, dar cu asa ceva nu pana acum”, a declarat Patzaichin.

Dar asta n-a contat. 21 de echipe a cate 11 concurenti s-au format intr-o clipa, insa nu s-a intrat in concurs inainte de un antrenament serios, supravegheat chiar de campion. Marii castigatori au fost asteptati pe mal chiar de Ivan Patzaichin. “Bravo! Va astept la premiere”, le-a zs acesta.

Fiecare participant a primit diploma de participare, dar si autografe de la campion.

Castigatorii vor intra in finala Descopera Rowmania, care se va desfasura la Tulcea, in cadrul Festivalului International al Barcilor cu Vasle, intre 31 august si 1 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ivan Patzaichin a lansat la apa trei canotci in cadrul festivalului "Descopera Rowmania"