Antena Meniu Search
x

Izabela, o fată din Suceava, câştigă peste 50.000 de euro pe lună din YouTube

Izabela Stress, o fată din Suceava, a devenit un adevărat fenomen mondial cu ajutorul unor videoclipuri postate pe YouTube şi care sunt urmărite de sute de milioane de oameni în fiecare lună.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 17.02.2020, 14:42

Izabela Stress, o fată din Suceava, a devenit un adevărat fenomen mondial cu ajutorul unor videoclipuri postate pe YouTube şi care sunt urmărite de sute de milioane de oameni în fiecare lună.

Contul de YouTube al tinerei din Suceava este urmărit de peste 5,4 milioane de useri ai platformei, iar un singur videoclip, postat în luna octombrie a anului trecut, a adunat nu mai puţin de 516 milioane de vizualizări.

Clipurile video sunt, în general, destinate relaxării prin intermediul fenomenului slime.

Izabela creează videoclipuri în care face slime sau în care sparge baloane pline cu lipici, vopsea sau detergent.

Pe acelaşi subiect

Tânăra din Suceava a devenit un adevărat fenomen după ce clipurile sale au devenit atât de virale încât sute de milioane de oameni de pe întreaga planetă le-a urmărit.

Izabela Stress are câştiguri de peste 50.000 de euro în fiecare lună

Izabela Stress, fata din Suceava care câştigă 50.000 de euro lunar

Potrivit unui site specializat în calcularea câştigurilor canalelor de YouTube, Izabela Stress câştigă, în fiecare lună, între 60.000 şi 980.000 de dolari, în funcţie de utilizatorii care o urmăresc.

Sumele sunt calculate în funcţie de ratingul ţării din care provin utilizatorii.

Spre exemplu, România sau Republica Moldova au un rating mic, care le oferă canalelor de YouTube câştiguri la fel de mici, în timp ce ţările cu putere mare de cumpărare, cum ar fi Statele Unite ale Americii sau Norvegia, le aduc YouTube-erilor sume considerabile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Drept urmare, câştigul real al fetei din Suceava se situează undeva la 50.000 de euro, însă ar putea ajunge chiar şi la câteva sute de mii, în funcţie de utilizatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Izabela, o fată din Suceava, câştigă peste 50.000 de euro pe lună din YouTube