Antena Meniu Search
x

Jaf ca-n filme într-un centru comercial din Iaşi. Hoţii au coborât din tavan, au luat seiful cu 30.000 de euro şi s-au făcut nevăzuţi

Jaf exact ca în filme într-un centru comercial din Iaşi. Hoţii au dat o lovitură aproape perfectă având în vedere că poliţiştii se chinuie să găsească un indiciu cât de mic pentru a da de urma tâlharilor.

de Redactia Observator

la 11.08.2023, 17:48

Vezi și

Potrivit ziaruldeiaşi.ro, jaful a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Hoţii au spart acoperişul din tablă al complexului, au coborât în incintă, au luat seiful în care s-ar fi aflat aproximativ 30.000 de euro şi au ieşit tot prin acoperiş. Anchetatorii sunt de părere că "lovitura" a fost executată de profesionişti pentru că au lăsat extrem de puţine urme la locul faptei.

Poliţiştii analizează acum toate imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă în speranţa că hoţii au lăsat şi cel mai mic indiciu care i-ar putea da de gol. De asemenea, anchetatorii mai cred că hoţii au acţionat "la pont" pentru că ţinta lor a fost o casă de schimb valutar din acel complex şi este ştiut faptul că nu se lasă bani pe timpul nopţii în seif.

Este a doua "lovitură" de acest gen dată în complexul comercial din Iaşi. La sfârşitul anului 2015, hoţii au acţionat de aceeaşi manieră şi au reuşit să sustragă atunci electrocasnice, laptopuri şi telefoane în valoare totală de 500.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Jaf ca-n filme într-un centru comercial din Iaşi. Hoţii au coborât din tavan, au luat seiful cu 30.000 de euro şi s-au făcut nevăzuţi