Antena Meniu Search
x

Jaf la o primărie din judeţul Iaşi. În doar 10 minute hoţii au produs o pagubă de 160 de mii de lei

În doar 10 minute, angajaţii unei primării din judeţul Iaşi au rămas fără salarii şi indemnizaţii! Fără bani au rămas şi cei care beneficiază de ajutor social. Asta din cauza unor hoţi care au reuşit să spargă un seif şi să fugă cu un altul.

Vezi și

În doar 10 minute, angajaţii unei primării din judeţul Iaşi au rămas fără salarii şi indemnizaţii! Fără bani au rămas şi cei care beneficiază de ajutor social. Asta din cauza unor hoţi care au reuşit să spargă un seif şi să fugă cu un altul. Paguba se ridică la 160 de mii de lei. Iar până acum poliţiştii nu au dat de urma hoţilor.

Noaptea, pe viscol, hoţii au dat atacul la primăria din Ţibana. Indivizii au ştiut precis pe unde trebuie să intre. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă primul seif a fost uşor de spart, celălalt - mai mare - le-a dat bătăi de cap hoţilor.

Jaful a fost la un pas să fie descoperit de un angajat al primăriei venit să alimenteze cu lemne centrala primăriei.

Bărbatul nu realizat că primăria a fost prădată de hoţi. A intrat, a alimentat centrala cu lemne, a stins luminile şi a plecat acasă. Poliţia a deschis o anchetă şi încearcă să dea de urma hoţilor.

Edilul este convins că lovitura a fost plănuită din timp, mai ales că în ziua atacului casierul adusese banii de la trezorerie pentru a plăti salariile angajaţilor şi indemnizaţiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Jaf la o primărie din judeţul Iaşi. În doar 10 minute hoţii au produs o pagubă de 160 de mii de lei