Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jaf la o sală de de jocuri de noroc din Hunedoara. Tâlharul a reușit să fure un seif în care se aflau mii de euro, dar a avut un mare ghinion

Un tânăr de 27 de ani a dat lovitura vieții, furând un seif cu bani dintr-o sală de jocuri de noroc. Ghinionul lui, a fost prins în timp record de poliţişti.

de Redactia Observator

la 01.11.2017 , 22:18

Jaf la o sală de de jocuri de noroc din Hunedoara. Tâlharul a reușit să fure un seif în care se aflau mii de euro, dar a avut un mare ghinion

Un tânăr de 27 de ani a dat lovitura vieții, furând un seif cu bani dintr-o sală de jocuri de noroc. Ghinionul lui, a fost prins în timp record de poliţişti, înainte să cheltuie banii.

Modul în care a acţionat tânărul i-a făcut pe anchetatori să creadă că ştia bine locul. Din datele poliţiştilor, în 31 octombrie, au fost sesizaţi de către patronul firmei că o persoană necunoscută a pătruns în incinta sălii de jocuri şi a furat un seif în care erau 51.000 de lei.

Hoţul se pregătise bine pentru a da lovitura, venind la locul faptei mascat, cu mănuşi şi cu încălţările acoperite cu pungi, pentru a nu lăsa urme. Totuşi, în urma activităţilor investigative efectuate, oamenii legii au reuşit în scurt timp să-l identifice şi să recupereze peste 85 la sută din prejudiciu.

Articolul continuă după reclamă

Tânărul a fost dus la Poliţie pentru a fi anchetat pentru furt calificat, urmând ca poliţiştii şi procurorii să stabilească măsurile legale care se impun a fi luate în acest caz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Jaf la o sală de de jocuri de noroc din Hunedoara. Tâlharul a reușit să fure un seif în care se aflau mii de euro, dar a avut un mare ghinion