Antena Meniu Search
x

Jaf mascat într-o farmacie din Timiș. Doi tineri cu cagule au pătruns în clădire şi au furat 16.000 de lei şi un laptop

Doi tineri au fost reţinuţi după ce au furat dintr-o farmacie din localitatea Liebling, un laptop şi bani, a anunţat, joi, Poliţia Timiş, într-o informare de presă.

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 09:07

Jaf mascat într-o farmacie din Timiș. Doi tineri cu cagule au furat 16.000 de lei şi un laptop
Jaf mascat într-o farmacie din Timiș. Doi tineri cu cagule au furat 16.000 de lei şi un laptop - Shutterstock

Poliţiştii Secţiei 9 Rurale Jebel au fost sesizaţi la începutul săptămânii de către angajata unei farmacii situate în localitatea Liebling că în perioada 17 - 19 februarie, persoane necunoscute cu faţa acoperită ar fi pătruns şi ar fi sustras din interior un laptop şi suma de 16.000 lei. În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr de 26 de ani, ulterior fiind depistat şi un alt tânăr, de 25 de ani, ambii bănuiţi de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat în cauză, cei doi tineri au fost reţinuţi, miercuri, pentru 24 de ore pentru furt calificat, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Timiş.Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora şi recuperării prejudiciului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Jaf mascat într-o farmacie din Timiș. Doi tineri cu cagule au pătruns în clădire şi au furat 16.000 de lei şi un laptop