Antena Meniu Search
x

Jaf pus la cale de doi tineri din Suceava. Au intrat mascaţi în casa vecinilor, apoi au cerut PIN-ul de la card şi mâncare

Doi tineri din Suceava au fost arestaţi, după ce au intrat mascaţi într-o locuinţă şi i-au tâlhărit pe proprietari. Cei doi, cu vârste de 18 şi 19 ani, le-au cerut bani şi produse alimentare oamenilor, cât şi codul PIN de la card. Unul dintre băieţi a fost prins de Poliţia de Frontieră când încerca să iasă din ţară.

de Redactia Observator

la 25.09.2023, 12:17

Jaf pus la cale de doi tineri din Suceava. Au intrat mascaţi în casa vecinilor, apoi au cerut PIN-ul de la card şi mâncare
Jaf pus la cale de doi tineri din Suceava. Au intrat mascaţi în casa vecinilor, apoi au cerut PIN-ul de la card şi mâncare - Profimedia

Doi tineri, de 18 şi, respectiv, 19 ani, au fost arestaţi preventiv pentru "tâlhărie calificată" şi "lipsire de libertate în mod ilegal", după ce au intrat într-o locuinţă din localitatea Ciprian Porumbescu din judeţul Suceava şi i-au tâlhărit pe proprietari, au anunţat, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, relatează Agerpres.

Tinerii le-au cerut proprietarilor codul PIN de la card, bani şi produse alimentare

Potrivit acestora, tinerii au intrat în casă cu feţele acoperite, solicitând proprietarilor bani şi produse alimentare.

"Echipajul deplasat de urgenţă la faţa locului a constatat că cele sesizate se confirmă, stabilindu-se că două persoane cu faţa acoperită cu obiecte vestimentare textile au forţat uşa principala a casei unei femei de 50 de ani din comuna Ciprian Porumbescu care locuieşte împreună cu concubinul său în vârstă de 63 ani. Cei doi bărbaţi mascaţi au solicitat produse alimentare şi bani şi au lovit-o pe femeie, provocându-i leziuni superficiale. Întrucât cele două persoane aflate în locuinţă (femeia de 50 ani şi bărbatul de 63 ani) au relatat cu nu deţin bani sau alte valori, cei doi bărbaţi mascaţi au luat de pe o masă un card bancar şi au solicitat codul PIN. Cele două părţi vătămate au înmânat cardul şi au comunicat în mod intenţionat un cod PIN eronat, ulterior autorii fugind de la faţa locului", au precizat oficialii Poliţiei din Suceava.

Pe acelaşi subiect

Unul dintre ei a fost prins când încerca să iasă din ţară

Unul dintre tineri, cel în vârstă de 19 ani, a fost prins de poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Borş în timp ce încerca să iasă din ţară.

Ulterior, poliţiştii au efectuat percheziţii la locuinţele celor doi tineri, iar în timpul acestei acţiuni a fost găsit cardul furat.

"Pentru probarea întregii activităţi infracţionale, în aceeaşi dată, au fost solicitate de la Judecătoria Gura Humorului emiterea unor mandate de percheziţie domiciliară la imobilele unde locuiesc cei doi tineri, precum şi la locuinţa unui martor. În urma punerii în executare a mandatelor de percheziţie domiciliară, au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă care interesează cauza, printre care cardul bancar al persoanei vătămate precum şi alte bunuri", au mai transmis oficialii IPJ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Jaf pus la cale de doi tineri din Suceava. Au intrat mascaţi în casa vecinilor, apoi au cerut PIN-ul de la card şi mâncare