Antena Meniu Search
x

PORTRET DE HOȚ: el e românul care a plănuit jaful secolului în Paris. Și i-a făcut de râs pe anchetatorii francezi (VIDEO UPDATE)

Jaful secolului are autor român! Un bărbat din Bucureşti a furat bijuterii de peste, atenţie, cinci milioane de euro, dintr-un magazin din Paris. Două inele şi două diamante, pe care individul le-a spus vânzătorilor că vrea să le cumpere.

Vezi și

Jaful secolului are autor român! Un bărbat din Bucureşti a furat bijuterii de peste, atenţie, cinci milioane de euro, dintr-un magazin din Paris. Două inele şi două diamante, pe care individul le-a spus vânzătorilor că vrea să le cumpere.

George Ploscaru are 42 de ani şi, împreună cu doi complici sârbi, a pus la cale un jaf de proporţii, HARTA într-un magazin din Paris. Acolo, a văzut două inele şi două diamante, pe care le-a copiat perfect. Cu falsurile în buzunar, s-a întors la vânzătoare.

La magazinul din Paris, Ploscaru a pretins ca este specialist si s-a a aratat interesat de bijuterii, însă a profitat de neatenția angajatilor și le-a inlocuit cu niște copii fara valoare.

Apoi, George Ploscaru a împărţit prada cu cei doi sârbi care l-au ajutat. S-a întors în România cu un inel şi cu un alt diamant și i-a spus şi iubitei sale din Ploieşti că a dat lovitura.

Pe acelaşi subiect

Dar jaful perfect organizat a eşuat în Bucureşti. Cu inelul de milioane de euro în buzunar, hoţul a căutat clienţi… la colţ de stradă.

Pe 12 ianuarie, Ploscaru a încercat să vândă unor străini cazaţi intr un hotel din centrul Capitalei inelul cu diamant, însă tranzacția a eșuat. Nu s -au înțeles la preț.

Jumătate de milion de euro a vrut românul pentru inelul furat. Evident, preţul i-a speriat pe belgienii abordaţi de el. Poliţiştii au aflat totul şi l-au arestat pe suspect. Au recuperat un singur inel. Celălalt diamant extrem de valoros e de negăsit, iar hoţul spune că nu e la el, ci la complicii sârbi.

Inelul va ajunge înapoi în magazinul de unde a fost furat. Spre uşurarea angajaţilor care s-au lăsat înşelaţi de român. Ar fi putut preveni jaful, dintr-o simplă privire. Un diamant veritabil se deosebeşte uşor de unul fals.

Pentru isprava lui, românul riscă ani grei de închisoare, mai ales că are antecedente. Dar şi iubita lui poate fi condamnată, pentru că a ascuns jaful.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » PORTRET DE HOȚ: el e românul care a plănuit jaful secolului în Paris. Și i-a făcut de râs pe anchetatorii francezi (VIDEO UPDATE)