Antena Meniu Search
x

Jafuri la indigo, după metoda "explozia la bancomat". Hoţii de la Arad au profitat de o defecţiune

Este alertă în toată ţara după o serie de jafuri trase la indigo. Metoda "explozie la bancomat" s-a repetat la Arad. Doi tineri mascaţi au reuşit să arunce în aer aparatul montat la intrarea într-un supermarket şi au fugit cu banii.

Vezi și

Este alertă în toată ţara după o serie de jafuri trase la indigo. Metoda "explozie la bancomat" s-a repetat la Arad. Doi tineri mascaţi au reuşit să arunce în aer aparatul montat la intrarea într-un supermarket şi au fugit cu banii. Poliţiştii îi caută de aproape 24 de ore şi încearcă să afle dacă au vreo legătură şi cu atacul de luna trecută, de la o sucursală de bancă din Braşov. În ambele cazuri, hoţii au acţionat la fel.

După apelul la 112, poliţiştii au găsit mai multe bancnote împrăştiate în zonă. Indivizii au fost văzuţi în timp ce fugeau cu trei casete pline cu bani. Deocamdată, nu se ştie care este prejudiciul. 

Lorena Radu, IJP Arad: Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordoanarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, efectuează cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a celor care se fac vinovaţi.

Atacul a avut loc pe o stradă neiluminată dintre blocuri. Martorii spun că hoţii ar fi ştiut de defecţiune, tocmai de aceea au acţionat în toiul nopţii.

Anchetatorii trebuie să stabilească dacă există vreo legătură între jaful de azi-noapte şi cel de luna trecută din Braşov. Şi atunci, hoţii au provocat o explozie la bancomatul montat la intrarea într-o sucursală de bancă şi au fugit cu aproape 160 de mii de lei.

De aproape o lună, indivizii de la Braşov nu au fost prinşi. Anchetatorii nu au nici măcar un cerc de suspecţi. Înainte să provoace deflagraţia, hoţii au pulverizat vopsea pe camerele de supraveghere din zonă.

La fel s-a întâmplat şi în noiembrie, într-un alt caz înregistrat în Bolintin Vale, din Giurgiu. Atunci, deşi aparatul s-a făcut praf, infractorii nu au ajuns la bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Jafuri la indigo, după metoda "explozia la bancomat". Hoţii de la Arad au profitat de o defecţiune