Antena Meniu Search
x

Video Jandarm, filmat cum zgârie intenţionat o maşină parcată în mijlocul străzii

Scene revoltătoare într-un cartier de lux din Capitală, la doi paşi de palatul prezindenţial. Un jandarm a fost surprins de camerele de supraveghere cum, aflat la volanul autospecialei Jandarmeriei, zgârie, de la un capăt la celălalt, o maşină parcată în mijlocul străzii. Un comportament neaşteptat din partea unui om al legii, plătit să aibă grijă de siguranţa noastră şi nicidecum să ne provoace pagube.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 24.02.2023, 10:24

Vezi și

Incidentul a avut loc într-o intersecție, în plină zi. Șoferul a povestit că a lăsat mașina pe avarii pentru a rezolva o problemă personală, iar când s-a întors a găsit-o zgâriată. Pentru că avea un prieten care locuiește în apropiere și care avea camere de supraveghere, a fost uimit să afle că un jandarm a fost cel care i-a zgâriat mașina. 

După ce s-a uitat pe camere, șoferul a aflat că un jandarm i-a zgâriat mașina

Imaginile de pe camera de supraveghere l-au surprins pe omul legii cum a scos mâna pe geam și cu un obiect ascuțit a zgâriat ușile laterale și aripa mașinii. Acum, cei doi jandarmi care se aflau într-o mașină de patrulare au fost chemați să dea explicații în fața șefilor, iar cazul ar putea ajunge la Parchetul Militar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Jandarm, filmat cum zgârie intenţionat o maşină parcată în mijlocul străzii