Antena Meniu Search
x

Un jandarm din Focșani este acuzat de soție că şi-a batjocorit fiica de 5 ani! Detalii halucinante din anchetă

Un jandarm din Focșani este acuzat de soția sa, cu care se află în plin proces de divorț, că și-ar fi batjocorit propria fiică, de numai 5 ani.

Un jandarm din Focșani este acuzat de soție că şi-a batjocorit fiica de 5 ani
Un jandarm din Focșani este acuzat de soție că şi-a batjocorit fiica de 5 ani

Un jandarm din Focșani este acuzat de soția sa, cu care se află în plin proces de divorț, că și-ar fi batjocorit propria fiică, de numai 5 ani. Parchetul Militar Iași a demarat astăzi o anchetă, după ce femeia a depus plângere la procurorii din Focșani.

Pe fir a intrat şi Direcția pentru protecția copilului Vrancea, care s-a autosesizat și urmează să evalueze copila, pentru a afla dacă aceasta a fost sau nu abuzată de tatăl său.

În plângerea penală, subofițerul de la Jandarmeria Vrancea, în vârstă de 39 de ani, este acuzat de soţia sa că și-ar fi abuzat sexual propria fiică, de numai 5 ani.

În plângere, femeia a scris o serie de detalii de-a dreptul halucinante, susținând că jandarmul ar fi umblat gol prin casă în fața fiicei sale, ar fi abordat cu micuţa adeseori subiecte cu tentă sexuală, şi și-ar fi obligat fetiţa să întrețină raporturi sexuale orale.

Cazul a intrat și în atenția specialiștilor de la Protecția Copilului.

Aceștia au făcut cunoștință cu familia jandarmului încă din iarnă, când mama a depus o sesizare privind un comportament nepotrivit pe care soţul său l-ar fi avut faţă de fetiţă. Ancheta demarată în acel moment de asistenţii sociali nu a scos însă nimic la iveală.

Familia a fost monitorizată timp de o jumătate de an, iar în toată această perioadă asistenţii sociali şi psihologii au ajuns la concluzia că ceea ce sesizase mama fetiţei nu se confirmă.

Acum însă cazul a fost redeschis, iar copilul va fi supus unei noi evaluări.

Jandarmul, care este încadrat în sistemul de pază al unei instituții publice din Focșani, a intrat de astăzi, potrivit unor surse, în concediu de odihnă, ca să-și rezolve problemele.

Bărbatul de 39 de ani este angajat în jandarmeriei vrâncene din anul 2007. Jandarmul a fost testat psihologic ultima data in luna mai, iar evaluarea psihologică a ieșit foarte bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un jandarm din Focșani este acuzat de soție că şi-a batjocorit fiica de 5 ani! Detalii halucinante din anchetă