Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jandarm spulberat pe trecere de un camion. E în stare gravă, multiple fracturi

Un jandarm care se afla în timpul serviciului a fost transportat în stare gravă la spital, după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni de un camion. Tânărul şofer nu i-a acordat prioritate. Accidentul a avut loc în faţa sediului Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi.

de Redactia Observator

la 27.07.2018 , 17:01

A fost lovit pe trecerea de pietoni de un camion. Un jandarm care se afla în timpul serviciului a fost transportat în stare gravă la spital - Facebook GDSG

Un jandarm care se afla în timpul serviciului a fost transportat în stare gravă la spital, după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni de un camion.

Tânărul şofer nu i-a acordat prioritate. Accidentul a avut loc în faţa sediului Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi.

Jandarmul traversa strada spre cealaltă clădire, aflată vizavi, a Jandarmeriei.

Articolul continuă după reclamă

"Din primele cercetări a reieşit că şoferul nu a acordat prioritate la trecere unui bărbat în vârstă de 47 de ani care traversa pe marcajul pietonal. Şoferul nu consumase alcool. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a precizat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

Jandarmul a suferit multiple fracturi inclusiv la nivelul capului, a fost transportat cu un echipaj SMURD la spital şi se află în Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului Judeţean pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Jandarm spulberat pe trecere de un camion. E în stare gravă, multiple fracturi