Antena Meniu Search
x

Video Jessie J, Katie Melua, Róisín Murphy și Delia, la închiderea TM2023. Capitala Europeană a culturii a ajuns la final

În februarie, oraşul de pe Bega a primit în mod festiv titlul de Capitală Europeană a culturii, iar de atunci şi până acum au fost organizate o mulţime de evenimente la care au participat mii de oameni şi artişti. Însă, acum, urmează incheierea proiectului. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 07.12.2023, 09:10

Vezi și

Din februarie şi până acum, Capitala Europeană a culturii a însemnat peste 30 de evenimente pe săptămână, în care au fost implicate peste 5.000 de persoane, 5.000 de artişti, iar acum urmează închiderea proiectului TM2023. Şi chiar dacă evenimentele vor avea loc până la sfârşitul anului şi chiar început de 2024, aici vorbim de expoziţia Brâncuşi, care iată se închide pe 28 ianuarie, închiderea oficială este programată între 7 şi 10 decembrie.

Jessie J și Delia, la închiderea TM2023

Concertele de închidere încep în 8 decembrie în Piaţa Unirii, unde vor concerta artişti precum Jessie J, Katie Melua, Delia, Ema şi chiar Spectacolul de acrobație "Roză Vânturilor" va putea fi văzut pe aceeași scenă. Zeci de oameni sunt aşteptaţi la evenimentele de anvergută subtitulat Timişoara 2023 la nesfărşit care continuă şi în 9 decembrie. Urmează aşadar zile cu defăşurare impresionante de forţe, aşa cum de altfel a fost întregul an 2023 pentru Timişoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Jessie J, Katie Melua, Róisín Murphy și Delia, la închiderea TM2023. Capitala Europeană a culturii a ajuns la final