Antena Meniu Search
x

Video John Malkovich a ajuns în România. Prima reacţie a celebrului actor după aterizarea la Timişoara

Cunoscutul actor John Malkovich se află în România! Acesta a ajuns aseară pe aeroportul din Timişoara. Timp de două zile, artistul va fi prezent pe scena Teatrului Naţional, unde va da viaţă personajului principal din cadrul spectacolului "Comedie Infernală". Piesa în care joacă celebrul actor este o premieră pentru Timişoara, dar şi un moment unic pentru oraşul devenit Capitala Europeană a Culturii.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 19.07.2023, 14:08

Vezi și

John Malkovich a ajuns aseară pe aeroportul din Timişoara cu un avion de linie, din Munchen.

Reporteri: Bună seara, bine aţi venit în Timişoara! Cum a fost zborul?

John Malkovich: Întârziat.

Zborul a avut întârziere, din cauza vedetei

Pe acelaşi subiect

Un zbor lin, dar întârziat. Şi nu din vina companiei, de această dată, ci din cauza vedetei, care a întârziat la îmbarcare. Chiar şi aşa, cei care au avut şansa să îl întâlnească sunt fascinaţi.

Reporter: Aveţi un mesaj pentru fanii din Timişoara? Ei abia aşteaptă să vă vadă pe scenă!

John Malkovich: Foarte bine, abia aştept şi eu să îi văd. Este un spectacol sold-out.

Reporter: Excelent! Sunteţi obişnuit cu aşa ceva, nu?

John Malkovich: Ocazional, dar nu întotdeauna. 

Pasager: Dintr-o dată a apărut un domn, şi mă uit aşa şi zic: parcă îl cunosc de undeva... şi când s-a aşezat l-am văzut aşa din faţă şi am realizat că e domnul Malkovich. Încercam aşa să mă întorc în spate să văd daca pot să fac o poză. 

John Malkovich: Şi, ai făcut?

Pasager: Nu, nu. Mai aştept acum, poate reuşesc. 

Celebrul actor american va juca pe scena Teatrului Național "Comedie Infernală", un spectacol construit sub forma unui dialog între cuvânt și muzică, universul sonor fiind susținut live de Orchestra Academiei din Viena.

"Comedia Infernală", un spectacol care îmbină teatrul cu muzica

Ion Rizea, director adjunct Teatrul Naţional Timişoara: Ei vor avea o repetiţie, vor trece prin tot spectacolul, deci repetiţie generală, după aceea va fi spectacolul din 20

"The infernal comedy" este spectacolul care îmbină perfect teatrul cu muzica. Opera, tradusă în limba română drept "Confesiunile unui ucigaş în serie" îi aparţine lui Michael Sturminger, şi i-a adăugat un plus de culoare, prin muzica marilor muzicieni precum Vivialdi, Mozart, Beethoven, dar şi mulţi alţii. 

Dublu nominalizat la Oscar, la Globul de Aur și pentru premiile BAFTA, actorul a jucat în mai multe pelicule cu impact la nivel mondial, printre care şi Legături primejdioase, Avionul condamnaţilor sau Omul cu masca de fier. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » John Malkovich a ajuns în România. Prima reacţie a celebrului actor după aterizarea la Timişoara