Antena Meniu Search
x

Video Jonglatul cu sume uriaşe de bani, tradiţie în familia Cherecheş: cum ar fi scos din ţară 1,5 milioane de euro. Primarul şi mama acestuia, audiaţi luni la DNA

Cad noi pioni în ancheta primarului din Bare Mare. Primarul Cătălin Cherecheş ar urma să fie audiat la DNA Cluj împreună cu mama sa în dosarul mitei de 50.000 de euro, date de soacră pentru a-l scăpa de închisoare, spun surse Observator. Nu este prima oară când familia Cherecheş jonglează în familie cu sume uriaşe de bani. 

de Redactia Observator

la 12.11.2023, 19:36

Vezi și

Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare: Te trezeşti să învârţi prăjituri şi să le împachetezi în.bani, că ai impresia că justiţia e la piaţă. Aberaţie.

O aberaţie cu iz penal. Cătălin Cherecheş spune că nu a avut nimic de-a face cu mita pe care soacra sa a negociat-o cu mama judecătoarei din dosarul său.

Cătălin Cherecheş spune că nu a avut nimic de-a face cu mita pe care soacra sa a negociat-o

Glica Claudia: Eu mă duc după "prăjitură", aduc "prăjitura", să aduc "prăjitura" gata făcută… Nu?

Pe acelaşi subiect

Mama judecătoarei: Păi…

Glica Claudia: Nu-i bine cifra. Sau ce?

Mama judecătoarei: Nu știu.

Familia primarului din Baia Mare era dispusă să plătească oricât pentru achitarea lui Cherecheş.

Glica Claudia: Jumătate acuma, cu jumătate la sfârșit. Deci voi veni cu avans. Dacă nu-i bine cât îi, schimbați cifra din față.

Mama judecătoarei: Atâta aștept.

Glica Claudia: Avans, cincizeci de mii. Avans! M-ați înțeles?

Mama judecătoarei: Deci euro, nu lei?

Glica Claudia: Nu…Doamne feri…

Jonglatul cu sume uriaşe de bani pare, însă, a fi o tradiţie în familia Cherecheş

Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare: Nu ştiu ce au avut oamenii ăştia în cap. Au vrut să-mi facă cadou. Ce să zic? Că mă bucur că mi-au făcut o surpriză şi m-am trezit ca şi viţelul la poartă nouă? '

Jonglatul cu sume uriaşe de bani pare, însă, a fi o tradiţie în familia Cherecheş. În urmă cu mai mulţi ani, primarul ar fi transportat din ţară un milion şi jumătate de euro, în tranşe mici, de câte 10.000 euro, ca să nu le declare la vamă, într-un seif al unei mătuşi din Germania. Banii ar fi fost un împrumut de la mama sa şi i-ar fi dus în străinătate pentru că nu are încredere în băncile din România.

Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare: Mi-aş dori să am dreptul ca şi cetăţean la o justiţie corectă, imparţială.

Mama soţiei lui Cherecheş a fost prinsă în flagrant în urmă cu cinci zile în timp ce dădea mită 50.000 de euro mamei unei judecătoare de la Curtea de Apel Cluj. Pe 24 noiembrie va fi dată decizia definitivă în dosarul de corupţie în care Călătlin Cherecheş a fost condamnat la 5 ani de închisoare. Socrii edilului au fost arestaţi pentru 30 de zile, iar soţia lui este urmarită penal pentru complicitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Jonglatul cu sume uriaşe de bani, tradiţie în familia Cherecheş: cum ar fi scos din ţară 1,5 milioane de euro. Primarul şi mama acestuia, audiaţi luni la DNA