Antena Meniu Search
x

Kilometri întregi de TIR-uri la Vama Siret. Șoferii așteaptă mai bine de 13 ore ca să iasă din țară

Nervi întinși la maxim în Vama Siret, unde șoferii de TIR-uri sunt nevoiți să aștepte mai bine de 13 ore ca să poată ieși din țară. Pe sensul de intrare în România, timpul de așteptare este de două ore.

de Redactia Observator

la 13.12.2022, 12:09

Kilometri întregi de TIR-uri la Vama Siret. Șoferii așteaptă mai bine de 13 ore ca să iasă din țară - Arhiva / imagine ilustrativă

Timpul de așteptate pentru TIR-uri, pe sensul de ieșire din țară, în Vama Siret depășește este de 800 de minute, potrivit Poliției de Frontieră. Mașinile care transportă diferite mărfuri au timp de așteptare mare și în vămile Nădlac 2, Galați și Isaccea, de peste o oră. 

Șoferii de TIR așteaptă peste 13 ore, ca să iasă din țară

Poliția de Frontieră anunță că timpul de așteptare pentru TIR-uri în Vama Siret depășește este de 800 de minute. „Intrare: 6 artere; Ieșire 3 artere, trafic intens, număr foarte mare de mijloace de transport prezente la control”, menționează Poliția de Frontieră.

Pe sensul de intrare în țară timpul de așteptare la Vama Siret este de două ore. Mașinile care transportă diferite mărfuri au timp de așteptare mare, pe sensul de ieșire din țară, și în vămile Nădlac 2, Galați și Isaccea, de peste o oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Kilometri întregi de TIR-uri la Vama Siret. Șoferii așteaptă mai bine de 13 ore ca să iasă din țară