Antena Meniu Search
x

Kilometri întregi de TIR-uri la Vama Siret. Șoferii așteaptă mai bine de jumătate de zi ca să poată ieși din țară

Nervi întinși la maxim în Vama Siret, unde șoferii de TIR-uri sunt nevoiți să aștepte ore în șir ca să poată ieși din țară. Motivul este numărul foarte mare de camioane prezentate la control.

de Redactia Observator

la 10.04.2023, 10:58

Kilometri întregi de TIR-uri la Vama Siret. Șoferii așteaptă mai bine de jumătate de zi ca să poată ieși din țară - Arhiva / imagine ilustrativă

Șoferii de camioane care ies din țară pe la vama Siret trebuie să aștepte 750 minute, motivul fiind numărul foarte mare de TIR-uri prezentate la control. Timp mare de așteptare pentru camioanele care ies din țară este și la vama Galați, unde șoferii așteaptă patru ore, dar și la vama Isaccea, respectiv șase ore.

Timpi mari de așteptare și la intrarea în țară: 700 de minute, la vama Negru Vodă

Pe sensul de intrare în țară, cel mai mare timp de așteptare pentru camioane se înregistrează la vama Negru Vodă, respectiv 700 de minute. În cazul autoturismelor nu se înregistrează timpi mari de așteptare nici la ieșire, nici la intrarea în țară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Kilometri întregi de TIR-uri la Vama Siret. Șoferii așteaptă mai bine de jumătate de zi ca să poată ieși din țară