Antena Meniu Search
x

Laura Codruţa Kovesi va susţine un discurs la ONU

Laura Codruţa Kovesi urmează să susţină miercuri, la New York, un discurs în cadrul unei reuniuni la nivel înalt organizate de Adunarea Generală a Naţiunilor Unite.

Laura Codruţa Kovesi va susţine discurs la ONU
Laura Codruţa Kovesi va susţine discurs la ONU

Şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi urmează să susţină miercuri, la New York, un discurs în cadrul unei reuniuni la nivel înalt organizate de Adunarea Generală a Naţiunilor Unite.

Dezbaterea marchează aniversarea a 15 ani de la adoptarea Convenţiei Naţiunilor Unite împotriva Corupţiei - cunoscută şi drept Convenţia de la Merida, semnată şi ratificată de România, alături de alte 182 de state.

Laura Codruţa Kovesi a fost invitată să vorbească în deschiderea primei sesiuni de dezbateri, intitulată "15 ani de implementare a Convenţiei - tendinţe, realizări şi provocări".

Reuniunea va găzdui două sesiuni de dezbateri la care, pornind de la prezentările făcute de experţii invitaţi, ceilalţi participanţi vor avea posibilitatea să adreseze întrebări şi să împărtăşească aspecte rezultate din experienţa ţărilor pe care le reprezintă, se menţionează în comunicatul trimis agenţiei de presă Agerpres

Sursă: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Laura Codruţa Kovesi va susţine un discurs la ONU