Antena Meniu Search
x

Video L-a felicitat, iar apoi l-a luat la bătaie. Un individ din Turda a umplut de sânge un tânăr, iar apoi s-a întors cu toporul

Un restaurant din Turda a devenit ring de box. O ieşire ca între băieţi s-a transformat într-o luptă dură, plină de ură, în care a căzut victimă şi o femeie şi la care a asistat, înspăimântat, un băieţel. Un bărbat de 40 de ani a avut nevoie de ajutorul medicilor la final. Poliţiştii au deschis un dosar penal, dar până acum nu au primit nicio plângere

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 02.02.2023, 19:20

Vezi și

Cu câteva minute înainte de ora 22, o seară agreabilă în oraş s-a transformat într-o încăierare generală. Priviţi-i cu atenţie pe cei doi bărbaţi din planul îndepărtat. Par nişte prieteni care se felicită reciproc. În planul apropiat, un bărbat se joacă împreună cu un copil.

Bătaie ca-n ring

Apoi, dintr-o dată, individul aflat pe fotoliul albastru este enervat peste măsură de ceva şi sare la bătaie. Primii doi pumni zboară instant. Agresorul alunecă şi cade, cu tot cu fotoliu, dar îşi imobilizează, până la urmă, adversarul.

Unul dintre cei care păreau că încearcă să oprească bataia, bărbatul care se juca cu băieţelul, abanonează ocupaţia nevinovată - continuă lupta cu şi mai multă furie.

Pe acelaşi subiect

Un pumn, două picioare şi victima cade la pământ. Abia acum unul dintre petrecăreţi îşi dă seama că băiatul nu ar trebui să vadă aşa ceva şi îl scoate din restaurant.

Una dintre angajatele localului încearcă să îl potolească pe bătăuş, dar puţin lipseşte să nu facă şi ea cunoştinţă cu pumnii lui. Scapă cu o palmă şi o îmbrânceală în timp ce bărbatul bătut se ridică de jos cu greu şi se şterge de sânge.

Clienţii se grăbesc să iasă din salon. Angajata izbuteşte să încuie uşa şi sună la poliţie. Un minut mai târziu, camera de supraveghere din exteriorul restaurantului îl arată pe cel mai supărat petrecăreţ, cum revine cu un topor în mână. Încearcă uşa, apoi sparge geamul şi pleacă.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire sau alte violențe. Patru indivizi sunt cercetaţi. Victima bătăuşilor nu a avut nevoie de spitalizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » L-a felicitat, iar apoi l-a luat la bătaie. Un individ din Turda a umplut de sânge un tânăr, iar apoi s-a întors cu toporul