Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o mașină ia foc în Pasajul Unirii, filmat de camere. Un bebeluș a fost scos din Mini Cooper-ul cuprins de flăcări

Momentul în care mașina a luat foc în Pasajul Unirii, în această dimineață, a fost filmat de o cameră de supraveghere. În imagini se vede cum Mini Cooper-ul încetinește, după care este cuprins de flăcări.  Contrar celor susținute de reprezentanții ISU Bucureşti-Ilfov, care au transmis că în mașină se aflau doi adulți și un copil, în înregistrare se vede cum trei persoane adulte evacuează autoturismul, una dintre ele luând din vehicul și un scaun special în care se afla un bebeluș.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.10.2022, 19:15

Vezi și

Un incendiu a cuprins, marţi, un autoturism, în Pasajul Unirii din Bucureşti, fiind degajări mari de fum. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale de stingere şi şapte SMURD. În pasaj şi pe rampele de acces se aflau circa 100 de autoturisme, iar 20 de persoane au fost evacuate de salvatori.

Incendiu în Pasajul Unirii. Momentul în care o mașină ia foc a fost filmat de camerele de supraveghere

Trei adulți și un bebeluș se aflau în mașină, în momentul în care a fost cuprinsă de flăcări, relatează reporterul Observator Bogdan Dinu. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum Mini Cooper-ul galben rulează în Pasajul Unirii, încetinește, după care ia foc. Din fericire, niciuna dintre cele patru persoane care se aflau în vehicul, între care și un bebeluș, nu a fost rănită. 

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a precizat că incendiul a fost stins, fiind arsă o singură maşină. El a explicat că pompierii nu au intrat cu maşinile în pasaj din cauza fumului dens, care făcea ca vizibilitatea să fie zero. 

Pe acelaşi subiect

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, aflat la locul incendiului, a declarat că până când va fi evacuat fumul, pasajul va rămâne închis, probabil o jumătate de oră sau o oră. El a precizat că ventilaţia pasajului Unirii este făcută pentru un trafic normal. 

Poliţiştii şi procurorii fac cercetări pentru distrugere din culpă

Poliţiştii şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 fac cercetări pentru distrugere din culpă în cazul incendiului din Pasajul Unirii.

”Astăzi, 18 octombrie 2022, în jurul orei 9:30, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 14 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că la un autorurism care circula printr-un Pasaj din Sectorul 4, din direcţia Bd. I.C. Brătianu, către Bd. Mărăşeşti, a izbucnit un incendiu. La faţa locului s-au deplasat echipaje de popmpieri, precum şi poliţişti din cadrul secţiei menţionate, care au demarat investigaţiile”, a transmis Poliţia Capitalei.

După lichidarea incendiului, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Momentul în care o mașină ia foc în Pasajul Unirii, filmat de camere. Un bebeluș a fost scos din Mini Cooper-ul cuprins de flăcări