Antena Meniu Search
x

Video La nunta lui George Simion nu s-a furat mireasa, dar tot s-a făcut o fentă politică. Liderul AUR a vorbit despre alegerile prezidențiale

La Măciuca nu s-a furat mireasa, dar tot s-a făcut o fentă politică. După artificii, dans şi plimbări în balon pentru invitaţi, liderul AUR a vorbit deschis despre alegerile prezidenţiale din 2024. Mai mult, George Simion a urcat pe scenă alături de Nicu Covaci şi a spus că partidul ar putea avea un nou imn: melodia "Fie să renască" a legendarei trupe Phoenix. 

de Redactia Observator

la 28.08.2022, 21:31

Vezi și

După declaraţiile de dragoste, au urmat declaraţiile politice. 

George Simion, liderul AUR: Orice gest pe care-l fac eu este un gest politic pentru că sunt un om politic.

Şi s-a făcut lumină peste marele eveniment de la Măciuca. După ce şi-a testat bazinul electoral prinre invitaţii la nuntă, George Simion nu s-a mai sfiit să vorbească despre candidatul la prezidenţialele din 2024. 

George Simion, liderul AUR: Cred că se va găsi un candidat care să fie patriot, integru şi să fie popular printre oameni, să se lupte cu candidaţii ăştia care sunt pregătiţi. 

Pe acelaşi subiect

Nu s-a furat mireasa la nunta lui George Simion

Nu crede, dar îşi şlefuieşte cu fiecare ocazie imaginea publică. A renunţat chiar şi la o tradiţie de nuntă pentru a transmite un mesaj: furatul miresei.

Petrecerea de nuntă a continuat până în zori, iar pe scenă au urcat şi cei de la trupa Pheonix, în ciuda controverselor apărute din cauza asocierii cu partidul AUR.

George Simion, liderul AUR: Le mulţumesc celor de la Phoenix că n-au cedat la presiunile care existau ca să nu mai vină astăzi...

Ilinca Simion, mireasa: Sunt atât de fericită, mi-aţi făcut această zi cea mai frumoasă, mulţumesc mult.

20.000 de euro ar fi fost nota de plată pentru nunta de la Măciuca

O sumă simbolică în raport cu belşugul de la nuntă. Mirele spune că s-a bazat mai mult pe donaţii.

Deşi a fost nuntă fără dar, tinerii însurăţei au primit mai multe cadouri precum monede de aur, icoane sau lucruri tradiţionale lucrate manual. 

Luna de miere va fi în aceeaşi notă tradiţională: mirii vor pleca în Maramureş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » La nunta lui George Simion nu s-a furat mireasa, dar tot s-a făcut o fentă politică. Liderul AUR a vorbit despre alegerile prezidențiale