Antena Meniu Search
x

De Ziua Naţională, lângă eroii săi! Visul unui copil de doar 4 ani s-a împlinit chiar de 1 Decembrie

La patru ani, puţini copii ştiu cu certitudine ce anume vor să facă în viaţă! Nu şi Horia, care ştie deja care este drumul lui în viaţă. Visează să devină pompi

Vezi și

La patru ani, puţini copii ştiu cu certitudine ce anume vor să facă în viaţă! Nu şi Horia, care ştie deja care este drumul lui în viaţă. Visează să devină pompier. Atât de îndrăgostit este de această profesie, încât dormitorul lui este un muzeu în miniatură al jucăriilor cu pompieri. Dacă, la începutul anului a avut parte de supriza vieţii, atunci când tatăl lui l-a dus în vizită la un detaşament de pompieri şi chiar a participat la o "intervenţie", de Ziua Naţională va fi şi mai aproape de eroii lui.

Pentru cei care nu-l cunosc pe Horia, pare doar o simplă joacă de copil. Însă e mai mult de atât. Pentru el, este un antrenament. La vârsta la care alţi copii se visează super-eroi sau protagonişti de jocuri, Horia ştie deja ce cale va urma. 

Chiar dacă instrumentele din camera lui sunt de jucărie, nu e străin de viaţa dintr-un detaşament. La începutul anului, părinţii lui au complotat cu pompierii şi i-au pregătit lui Horia o surpriză. A primit "botezul" în prima intervenţie din viaţa lui.

Fascinat de experienţă, Horia a încercat să recreeze ce văzut la "colegii mai mari" acasă, în dormitor. 

Pentru că este cel mai mare fan al pompierilor, înainte de Ziua Naţională, idolii lui Horia i-au făcut o surpriză. Este vorba de o călătorie în timp, un tur privat în Muzeul Naţional al Pompierilor.

Şi dacă despre pompierii moderni, Horia ştie aproape tot ce e de ştiut, istoria profesiei l-a fascinat. Dar vizita la Muzeul Pompierilor nu a fost singura surpriză.

Pentru că este prietenul celor care se luptă cu focul ca să salveze vieţi, Horia a făcut primul pas pentru a deveni pompier, când a primit însemnele idolilor lui! Este un pas mic pentru un copil, dar unul uriaş pentru viitor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » De Ziua Naţională, lângă eroii săi! Visul unui copil de doar 4 ani s-a împlinit chiar de 1 Decembrie