Antena Meniu Search
x

Video "La un moment dat nu mai avea o roată". Declarațiile martorilor care l-au văzut pe şoferul drogat din Tg. Mureş cum se înfinge cu maşina într-un pom

Cursă ca-n filme noaptea trecută pe străzile din Târgu Mureș. Un şofer cu permisul suspendat, băut şi drogat, a fost urmărit prin tot oraşul de cinci echipaje de poliţie după ce a provocat un accident. Nici focurile de armă, nici faptul că a lovit un TIR şi o maşină nu l-au oprit pe bărbat. S-a oprit abia când a intrat într-un gard şi poliţiştii au reuşit să-l încătuşeze.

de Redactia Observator

la 24.10.2023, 19:49

Vezi și

Cu scârţiit de roţi şi cu o viteză ameţitoare. Aşa a fost urmărit prin oraş şoferul teribilist în încercarea de a-l opri înainte să facă o nenorocire. Cursa nebună începe în Piaţa Unirii din Târgu Mureş, acolo unde, într-un viraj, intră pe contrasens şi loveşte un TIR.

Apoi, şoferul apasă mai tare pedala de acceleraţie. Mai multe maşini de poliţie îl urmăresc pe o distanţă de 7 kilometri. Nici focurile de avertizare ale agenţilor, nici faptul că intră puternic într-o maşină parcată nu-l fac să ezite. Abia într-un un cartier de la periferie, loveşte trei copaci şi, în sfârşit, se opreşte într-o curte

Nici focurile de avertizare ale agenţilor nu l-au oprit

Martor: A izbit un copac şi gardul oamenilor. Putea să facă o nenorocire.

Pe acelaşi subiect

Martor: A pierdut controlul că nu mai avea la un moment dat o roată. Era roata sub el cumva. A rupt roata. 

Mai mulţi martori la accident au sunat la 112.

Martor: Am auzit o pocnitură mare. Din câte am văzut, domnul ăsta era urmărit de vreo 3 maşini de poliţie şi nu ştiu cum de a intrat în copac. L-au scos din maşină doi poliţişti şi l-au încătuşat. Când s-a ridicat în picioare se vedea că este beat.

Şoferul de 53 de ani de la volanului maşinii de zeci de mii de euro este om de afaceri in Târgu Mureş. Avea permisul suspendat din august, după ce ar fi refuzat recoltarea de probe biologice. A aplicat aceeaşi metodă şi acum. La spital, testele au confirmat starea în care se afla.

Alexandra Luca - Purt de cuv IPJ Mureș: Bărbatul a fost testat cu aparatul alcool test, rezultatul testului de respiraţie indicând 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest au rezultat indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive în organism.

În urma cursei nebune, bărbatul s-a ales cu o listă lungă de acuzaţii: vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » "La un moment dat nu mai avea o roată". Declarațiile martorilor care l-au văzut pe şoferul drogat din Tg. Mureş cum se înfinge cu maşina într-un pom