Antena Meniu Search
x

Foto Accident cumplit în Hunedoara. Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a izbit de un camion

Un şofer de 56 de ani a murit şi alte două persoane sunt rănite, în urma impactului dintre o mașină și o autoutilitară, pe DN 76, în localitatea Brad, județul Hunedoara. Bărbatul ar fi intrat pe constrasens şi a lovit un camion de pe sensul opus.

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 13:57

Accident cu victime în Hunedoara. O persoană a rămas blocată între fiare şi două sunt rănite, după ce o maşină şi un camion s-au ciocnit
Accident cu victime în Hunedoara. O persoană a rămas blocată între fiare şi două sunt rănite, după ce o maşină şi un camion s-au ciocnit

UPDATE: Un bărbat de 56 de ani a murit, iar alţi doi de 32 şi 34 de ani au fost răniţi, în urma unui accident rutier care a avut loc luni pe DN76, în comuna Baia de Criş, judeţul Hunedoara.

”În data de 23 octombrie 2023, în jurul orei 10:30, un bărbat de 56 de ani, din oraşul Haţeg, în timp ce conducea un autoturism pe DN76 (la km 35+450m), din direcţia Oradea către Brad, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autoutilitara condusă  de un bărbat de 32 de ani, din comuna Baia de Criş, care se deplasa din direcţia Brad către Oradea”, a transmis IPJ Hunedoara.

În urma accidentului două persoane au fost rănite, iar şoferul maşinii a murit.

”În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 32 de ani şi a unui pasager de 34 de ani, din comuna Ribiţa, aflat în autoturismul condus de acesta, precum şi decesul conducătorului auto de 56 de ani (cadavrul bărbatului a fost preluat de către reprezentanţii S.J.M.L. Hunedoara-Deva, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor exacte ale decesului)”, a mai precizat IPJ Hunedoara.

Pe acelaşi subiect

La faţa locului ISU Hunedoara a mubilizat o autospecială de descarcerare, o ambulanţă cu un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal.

Ştirea iniţială: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 76 Deva-Beiuș, la ieșire din localitatea Brad, județul Hunedoara, a avut loc o coliziune între un autoturism și o autoutilitară.

Două persoane au fost rănite ușor în urma impactului, iar o a treia persoană este încarcerată. Traficul rutier se desfășoară pe un sens, alternativ, la ora transmiterii știrii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident cumplit în Hunedoara. Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a izbit de un camion