Antena Meniu Search
x

Lacrimi şi durere uriaşă după moartea Andreei, tânăra mămică spulberată cu copilul de mână de angajatul unei primării, beat mort

Pierdere devastatoare pentru familia şi prietenii Andreei Ursuţ. Tânăra mămică, de doar 25 de ani, a murit la o săptămână după ce a fost spulberată de pe drum de un şofer beat mort, care avea o alcoolemie aproape de comă alcoolică.

Pierdere devastatoare pentru familia şi prietenii Andreei Ursuţ. Tânăra mămică, de doar 25 de ani, a murit la o săptămână după ce a fost spulberată de pe drum de un şofer beat mort, care avea o alcoolemie aproape de comă alcoolică.

Andreea Ursuţ era cu fetiţa ei, în vârstă de doar 3 anişori, pe care a mai apucat să o împingă, cu un ultim gest de sacrificiu, din calea morţii. Amândouă au fost accidentate, însă Andreea Ursuţ a fost lovită în plin.

Tânăra a fost internată în stare critică în spital, conectată la aparate. Într-un final devastator, corpul i-a cedat astăzi, iar fetiţa ei de 3 ani a rămas orfană de mamă.

Pe acelaşi subiect

Sute de mesaje au fost trimise pe pagina ei de Facebook, prietenii oferindu-şi condoleanţele şi manifestându-şi adânca tristeţe.

"Dormi în pace, suflet drag", "Păcat! Somn lin și pomenire veșnică", Odihneste-te in pace, inger nevinovat", "Dumnezeu să o ierte! Sincere Condoleanțe familei îndurerate! Dumnezeu să le dea putere", "Dumnezeu sa te odihneasca in pace, suflet bland", sunt doar câteva dintre mesajele dureroase ale prietenilor şi familiei.

Familia e devastată, mai ales că organizaseră şi o donare de sânge, în care rugau pe toată lumea să-i salveze viaţa Andreei şi sperau la o minune.

Prietenii familiei şi cunoscuţii sunt uluiţi de nenorocire, neînţelegând cum s-a putut petrece aşa ceva. Borşa e în doliu, toată lumea deplângând plecarea atât de devreme a Andreei. Localnicii spun că tânăra era foarte iubită şi apreciată în comunitate. O fire blândă, o mamă bună şi o soţie iubitoare.

În după-amiaza zilei de 5 septembrie, Andreea Ursuţ, o tânără mămică de 25 de ani și fiica ei, în vârstă de 3 ani, se plimbau pe marginea unui drum din Borșa, în județul Cluj.

O cameră de supraveghere a înregistrat momentul în care o mașină se apropie cu viteză pe contrasens și le loveşte.

Beat mort, cu o alcoolemie de 3,32 g/l alcool în sânge, şoferul maşinii a accelerat şi a fugit de la locul accidentului, însă, după câteva sute de metri, a mai lovit o mașină și abia atunci s-a oprit din cursa nebună. Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost prins la scurt timp de polițiști. C.F., în vârstă de 43 de ani este angajat la primăria din comună.

La testarea cu aparatul etilotest a rezultat că acesta băuse peste măsură înainte să urce la volan. Avea o valoare record, de 3,32 g/l alcool în sânge.

Bărbatul a fost reținut în aceeași zi de polițiști, iar a două zi, judecătoria Gherla a emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 30 de zile. Este cercetat acum pentru ucidere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părasirea locului accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Lacrimi şi durere uriaşă după moartea Andreei, tânăra mămică spulberată cu copilul de mână de angajatul unei primării, beat mort