Antena Meniu Search
x

Lacrimi pentru tânăra vâlceancă ucisă de un şofer de 21 de ani, în Sibiu. Fata a fost condusă pe ultimul drum

Momente grele, ieri, pentru familia tinerei de 21 de ani, din Vrancea, ucisă duminică seară într-un cumplit accident rutier la Şelimbăr, în Sibiu. Fata a fost înmormântată.

Momente grele, ieri, pentru familia tinerei de 21 de ani, din Vrancea, ucisă duminică seară într-un cumplit accident rutier la Şelimbăr, în Sibiu. Fata a fost înmormântată.

A fost jale, ieri, în comuna Drăgoești, județul Vâlcea. Tânăra ucisă duminică seară într-un accident la Şelimbăr, în Sibiu, a fost condusă pe ultimul drum. 

O.I.D. era alături de prietenul ei în zona Avantgarden, în momentul producerii accidentului. 

Lacrimi pentru fata din Drăgoeşti, ucisă în Sibiu. A fost înmormântată în Vâlcea
Pe acelaşi subiect

Conform IPJ Sibiu, fata de 21 de ani mergea pe carosabil când, la un moment dat, a fost spulberată de un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, tot din Vâlcea.

Impactul a fost deosebit de puternic, pentru că fata a ajuns la spital în stare de comă.

”Tânăra a ajuns la Urgență politraumatizată, cu splina ruptă, traumatism cranio cerebral și în șoc hemoragic. S-a intervenit chirurgical pentru scoaterea splinei, dar din păcate nu a mai putut fi salvată. În cursul nopții, spre dimineață, a intrat în stop cardio respirator și nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Decebal Toderiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Deși printre sibieni se specula că în zona unde s-a produs accidentul au loc curse de mașini și din această cauză s-a produs tragedia, IPJ Sibiu a negat aceste informații. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Lacrimi pentru tânăra vâlceancă ucisă de un şofer de 21 de ani, în Sibiu. Fata a fost condusă pe ultimul drum