Antena Meniu Search
x

Şocant! Două infirmiere râd şi batjocoresc un bătrânel de 89 de ani, în timp ce omul le cere ajutorul şi strigă că se sufocă. În cele din urmă, bărbatul moare (VIDEO)

Două infirmiere au pierdut dreptul de a profesa, după ce au fost înregistrate cum batjocoresc un bătrân în vârstă de 89 de ani.

Două infirmiere au pierdut dreptul de a profesa, după ce un post de televiziune din Atlanta, Statele Unite, a convins instanţa să vizioneze un material video înregistrat în secret de familia unui veteran de razboi. Bărbatul a murit în timp ce era îngrijit de cele două femei.

În imaginile înregistrate de camerele de supraveghere, bărbatul în vârstă de 89 de ani strigă în repetate rânduri după ajutor, spunând că nu poate respira.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Însă cele două infirmiere care îl îngrijeau pe bătrân nu fac decât să râdă de acesta şi eşuează în a porni aparatul de oxigen.

În cele din urmă, omul moare. 

Timp de 3 ani, reprezentanţii căminului de bătrâni au încercat să ţină ascunse aceste înregistrări.

Familia a acţionat în judecată centrul de îngrijire, ulterior cele două părţi ajungând la o înţelegere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Şocant! Două infirmiere râd şi batjocoresc un bătrânel de 89 de ani, în timp ce omul le cere ajutorul şi strigă că se sufocă. În cele din urmă, bărbatul moare (VIDEO)