Antena Meniu Search
x

Land Rover căutat pentru confiscare de italieni, găsit la Suceava, tractat de un Sprinter

Un autoturism Land Rover Evoque, care figurează ca fiind căutat de autorităţile din Italia, a fost descoperit în trafic, de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret - I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, împreună cu lucrători din cadrul Serviciului Rutier- I.P.J. Suceava.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.09.2020, 19:47

  • Land Rover Evoque, căutat de autorităţile din Italia, a fost descoperit la Suceava.

Șoferul și pasagerul sunt cercetaţi pentru tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 80.000 de lei,  a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii informează că, în cadrul acțiunii a fost oprită pentru control, în localitatea Dărmăneşti, județul Suceava, o autoutilitară marca Mercedes Benz Sprinter, în care se aflau doi cetăţeni români, șoferul și un pasager. Autoutilitara marca Mercedes Benz Sprinter tracta un autoturism marca Land Rover Evoque.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul marca Land Rover figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Autoturismul, în valoare de 80.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F Siret, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări faţă de cei doi bărbaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Land Rover căutat pentru confiscare de italieni, găsit la Suceava, tractat de un Sprinter